K Vianociam som si zazelala nejaky mp3 prehravac a dufam, ze mi niekto bude vediet poradit. Hladam nieco s velkou kapacitou, t.j. viac ako 8 GB v cene do cca 150 €vri.
@depechemode ak chce kvalitu, nech kukne po cowone alebo irivery, moznoze nejake sony alebo samsung.. henten novy nano je strasny..
@godzila@matus123 Za tie peniaze mobil? Preboha, kvalita onicom, funkcie onicom, slaba vydrz.. masochisti
Ja osobne ti odporucam nepozerat sa po najnovsich funkciach, ani po videu ak to nevyuzijes, prosto to su zbytocnosti, radsej sa zameraj na vydrz a kvalitu vystupu.. iRiver, Cowon, pripadne Sony alebo Samsung
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.mp3.sk/mp3-prehravace-...
ak chces kvalitu
@godzila @matus123 Za tie peniaze mobil? Preboha, kvalita onicom, funkcie onicom, slaba vydrz.. masochisti
Ja osobne ti odporucam nepozerat sa po najnovsich funkciach, ani po videu ak to nevyuzijes, prosto to su zbytocnosti, radsej sa zameraj na vydrz a kvalitu vystupu.. iRiver, Cowon, pripadne Sony alebo Samsung