Včera mi kamarát povedal, že keď jednu dobu jedol strukoviny často - asi aj denne alebo takmer denne, tak po nejakej dobe sa mu trávenie upravilo a prestal mať z jedenia strukovín vetry.
Máte podobnú skúsenosť aj vy? Ja som voči tomu dosť skeptický.
Ten trik, ze najprv namocit, potom zliat, dat vriet na chvilku v novej vode a znovu zliat a potom v dalsej novej vode varit na miernom ohni som skusal tiez a nemal som pocit, ze by to bol nejaky rozdiel
@antifunebracka a na zaciatku si prdel so zapachom a potom ti to preslo, ano?
lebo akoze ja som dost zle na tom - tak, ze proste mi to komplikuje zivot takto ked som sam doma, tak aj sprijemnuje, nepopieram, ale ked som medzi ludmi, tak juuj
jj po nejakom čase jedenia strukovín by si telo na to malo privyknúť (ale vraj to môže trvať kľudne aj pol roka), inak neviem, ešte možno by mohlo pomôcť variť ich dlhšie nech sa tie oligosacharidy viac rozložia
tá červená šošovica je super, to aj malé deti môžu, lebo by z nej nemalo nafuovať a dokonca ani namočiť ju nemusíš, stačí prepláchnuť. a tiež je veľmi rýchlo uvarená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
lebo akoze ja som dost zle na tom - tak, ze proste mi to komplikuje zivot takto ked som sam doma, tak aj sprijemnuje, nepopieram, ale ked som medzi ludmi, tak juuj
ale napríklad taká červená šošovica je v tomto super. alebo si jednoducho nedávať strukoviny, keď vieš, že ideš do spoločnosti
cervenu sosovicu som mal, ale nespominam si, ako sa prejavila - este vyskusam.
teda, odporuca sa to aj odborne, mimo mojej osobnej skusenosti, ale nechce sa mi guglit nic na dokaz mojho tvrdenia