kamarátka ešte v 22 mala dosť výrazne prejavy a HAK jej na to zabrala, pleť sa jej pekne vyčistila, ale zase mávala z nej výkyvy nálad a dosť sa jej zadržiavala voda v tele tak ju nakoniec vysadila....ale tak skús ešte iné možnosti než sa dáš na niečo také radikálne ako sú hormóny
mojej frajerke ano..vypytala si taku antikoncepciu, ktora primarne "nici" akne a asi po 3 mesiacoch, ako jej to povedala gynekologicka, jej zacali ustupovat a teraz sa jej spravia len pred menstruaciou
fú tak už keď si vyskúšala vážne všetko tak asi teda ostáva jedine táto možnosť.....tak na tých pár mesiacov to zas nie je až také strašné...budem držať palce aby Ti to pomohlo
@imissyou podla mna si vsetko na akne nevyskusala.....btw. HAK akne nelieci, len ti to potlaca...pocas uzviania bude pravdepodobne tvoja plet ok, ale ked vysadis (co raz isto vysadis)...sa problem s akne vrati....a moze to byt ovela horsie.....
Ja som mala asi rok HAK(nie kvôli akné)-na akné to nemalo účinok žiadny,ale ako som ju vysadila,totálne sa mi zhoršila pleť a trvalo 4 mesiace kým sa dala jaktakš do poriadku
Je to svinstvo radšej prežijem s pupákovou tvárou ako dať si to znova nasadiť...
skús ísť ku gynekológovi, mne sa tiež začalo pred pár mesiacmi akné riadne zhoršovať, šla som len na preventívku gynekologickú a doktor mi povedal, že mám polycystické vajčníky, že z toho je aj to akné a z toho sa aj priberá často, dal mi na to antikoncepciu na pár mesiacov kým to neustúpi a nejdem si ju vynachváliť
nemala som veľa vyrážok,len tak pár v T-zone,dalo sa to zakryť korektorom. Ked som začala brať HAK, tak zmizli úplne,ale teraz,po zime,zasa nejako naskákali naspäť a tiež som mala problémy s cystami,preto sa pýtam..
@sorciera nie je pravda, HAK ciastocne podla mna aj akne lieci. aspon u mna to malo taky ucinok, ze mi to aj vyliecilo o dost, alebo som vyrástla z toho?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aj mne to kozna navrhovala sice som rozmyslala, ale potom mi dala este taky krem a napodiv... na velky podiv mi to zabralo
Je to svinstvo radšej prežijem s pupákovou tvárou ako dať si to znova nasadiť...
nemala som veľa vyrážok,len tak pár v T-zone,dalo sa to zakryť korektorom. Ked som začala brať HAK, tak zmizli úplne,ale teraz,po zime,zasa nejako naskákali naspäť a tiež som mala problémy s cystami,preto sa pýtam..