Pomohlo Vam vo Vasom poznani forum alebo nejaky blog na Birdzi? Nemyslim, ze Vas pobavili alebo sposobili nejaku inu emociu/e, ale ci ste sa nieco naozaj dozvedeli, co malo pre Vas aj nejaku hodnotu, co ste si mozno aj zapamatali alebo ste sa poucili aleb
wow normalna diskusia chvaaaalim (A) a ano, mna tiez zvykne Birdz dost casto pobavit, ale nijak vyrazne moj zivot zas neovplyvnil... ale je tu urcite veela ludi co sa tu spoznalo .-) (jednooky smajl)
pomaha mi to vo vela priapdoch. Mnoho krat som si vravel, ze som hlupy a tak dalej ale podla toho co tu dakedy vidim tak to tak nie je ... a je tu vela zaujimaveho a da sa tu aj vela naucit aj co sa tyka zivotnych situacii ale aj vedomostnych dakedy.
16. suhlas s tou prvou castou (pred smailikom) ... a inac no... blogy moc necitam ale som rada ked sa objavi nejake forum zaujimave kde sa da vselico dozvediet
Osobne okrem spoznania novych vcelku zaujimavych ludi (ale aj tak ma nikto nema rad) som sa tu skoro nic nove nedozvel. Predsa som aj trochu starsi a som vela som rozmyslal Ale ak Vy ano, tak potom super a potom ma Birdz zmysel aj ked je tu vela nazorov na ... ale fakt super. Som rad. Blahozelam a dakujem Vam vsetkym.
Trochu ma zarazilo "nie v emocionalnej rovine ale ci pre vas nieco malo nejaku hodnotu" .. Pre mna maju viac hodnotu emocionalne veci ako racionalne.. A ono sa to dost miesa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A k teme: Tusim raz alebo dvakrat
z toho vazne nemozem...
Denne ma BIRDZ pozitivne naladi
>>>> denne? aleeee pozitívne? furt? z niekoho je asi flegma
a prosim aby si mi vymenil i za y a naopak ...
Ano, denne a pozitivne.
Stale ked som nasraty alebo co, tak idem na birdz, pozriem nejake fotky, blogy a hned mi je veselsie
so kolkych diskusii to este das?
Hej a niekedy ťa zasa strašne vytočí, to už nespomínaš, čo?
toho je o dost menej
31. a o tom uz vobec nie