babenky prosim poradte mi prvy den ked mam kramy mam hrozne bolesti a ani pirule nepomahaju...da sa to nejako utlmit abo neco??a ece jedna wec existuju zevraj take lieky na kramy ze aby ti napr na 1 den prestali kupim to normal v lekarni???je to ucinne???
Noo v prvy den to byva normalne.. teda sme dve hh.. mne pomaha ibalgin... aj to pri takych krcoch ze ledva chodim. dam ibalgin 400 a je mi v poho hhmm.. o takych tabletkach som ece nepocula..
Sabica wed mas 17 rokow a take neprawidelne???to som mala len ked mi zacinali ked som mala 10 rokow...a teraz ich dostawam vzdy 26...inak kujeeem za rady
moja spoluziacka ma take hrozne bolesti pri menzese ze este aj odpadava...isla s tym ku zenskej a ona jej predpisala antikoncepciu,tu naslabsiu aby sa jej to dalo do poradku..a teraz je to v pohode..
noo aj mne pomahal ibalgin 400 alebo panadol femina je este good,ale ked mas take strasne krce, tak ja by som sla k lekarovi, nech ti predpise antiku,ja som tak spravila a je to fajn
No k tym tabletkam......existuju thake....ze to zacnes brat 3 dni pred tym jako mas tych dajme tomu 28 dni.......a beres ich rano vecer...a ked ich vysadis..tak sa da secko do normalu..thak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mne dosť pomáhajú algifenové kvapky, ale su len na predpis... a potom sa niekedy dorazim aj 400 ibalginom... a je mi fajn...