bože, áno, teraz sa jej poďme smiať, lebo to nie je možné, aby sa človek spýtal na niečo, čo sa týka jeho tela a dokonca pohlavných orgánov. o tom treba mlčať, kým nebude mať 18 a my všetci máme priam morálnu povinnosť vyvyšovať sa nad ňu a ukázať jej, o koľko sme lepší!
čo s tým? nič. neviem, v čom je problém. počkaj zo 14 dní a uvidíš sama. netreba sa znervózňovať.
moze to byt znak ze pohlavne organy zacali ako to povedat...fungovat, pracovat. menzes mozno nedostanes hned, byva to tak ze mozno ano a mozno to este aj par tyzdnov, mesiacov, rokov, potrva
Keď sa hanbíš mamy určite máš aj staršiu kamarátku tak skús sa opýtať jej.Najlepšie by bolo navštíviť detskú gynekologičku pretože akýkoľvek výtok môže znamenať aj zdravotné problémy.
cim dalej, tym mam vacsi pocit že na tento server chodi kopec zakomlexovanych ludi, hlavne sa mi "paci" že papierovo dospeli ludia sa smeju niekomu, kto este neprisiel do puberty a nevie nic o zmenach ... a hlavne sa mi paci, že polka z nich su muzi, ktori jedinou zmenou tela maju to, že im stoji vtak cim dalej tym castejsie... a hlavne sa mi na vas paci to, že vacsina z vas v jej veku internet doma este nemala, kedze to nebolo take ako dnes, a teraz zo seba robia cosi skvele, že oni sa v jej veku nic take nemuseli pytat verejne (resp aj keby chceli, nemohli)... ste ubohi
@tinica Jejda, dievca.. to sa s Tebou na tuto temu matka nikdy nebavila ? Ked sa jej hanbis povedat a tu to pritom v pohode napises verejne do fora - to sa mi nezda celokm v poriadku.. A nestresuj !! Ved cakaj, a uvidis .. Alebo sa proste spytaj mamy. Nemas sa za co hanbit.
nemyslim si ,ze je smiesne nieco na tom ,ze sa chce dievca spytat na toto ...je to normalne ..nechce sa spytat mamy ,lebo sa hanbi ..a neobavaj sa ..menstruacia nie je smrtelna choroba ,kazda zdrava zena si tym musi prejst ..a ano ,moze to znamenat zaciatok ...
Inak som zistil, že tady na bridz sa nemôže nikto nič spýtať, lebo ako tu tak čítam tie fóra nikdy nikto nepomôže, ale akurát tú dotyčnú osobu vysmejú (samozrejme nezabúdam na výnimky).. Boha však sa aj trocha chovajte! @tinica vyser sa na nich, ja som už dávno zistil, že sa tu človek väčšinou nič nedozvie..
@pikao no aspon ze niekto normalni tu je a dokonca chalan som normalne mimo tina nic si z toho nerom ja som mala vytok 2 roky pred prvou menstr. vsetko je uplne v poho
@sandy114 sice s tebou suhlasim, ale na druhej strane intimne veci by sa mali riesit za stenami bytu a nie na fore. Dnes sa ludia bez internetu ani len nevyseru, lebo nevedia ktorou rukou si utriet rit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Neviem, nezaujíma ma, ale smejem sa Kľud dievča, aj horšie veci sa stanú v živote
konec temy..
čo s tým? nič. neviem, v čom je problém. počkaj zo 14 dní a uvidíš sama. netreba sa znervózňovať.
@anzu mas recht
Tak či tak stále nechápem, že sa svojej matky, kamarátiek etc. hanbí spýtať a cudzích ľudí nie.
(George Orwell)
Mám sa obávať ?
................je to krute, ale dospievas
príde to čoskoro, toto je prvý príznak, že budeš mať menštruáciu
btw. ja som to nejak ani nezaregistrovala a prišlo to a odvtedy si každý mesiac želám nech to už skončí
ľudia, čítajte po sebe čo píšete, ste ako jebnutý
zober si, keď sem chce prísť nejaké 12 ročné dievča a pozrie si tieto diskusie tak sa radšej na to vyserie...
a zase 2 ľudi čo nemali výtok a dostali to
Tákže je do v píp
a taky vytok nezabija takze netreba robit ziadnu paniku gynekolog ti vse vysvetli a poradi co a ako