Už dávnejšie rozmýšľam nad takou situáciu: predstav si že máš problém a rozhodneš sa zájsť za psychológom. Ten ti navrhne istý druh terapie. jeho súčasťou je napríklad test s otázkami, na ktoré máš pravdivo odpovedať. Potom spolu prediskutujete odpovede a
niekomu mozno ano, ale vacsine ludi podla mna nie...keby som vedela, ze hento a hento signalizuje nieco zle a asi to na mna sedi tak by som sa snazila klamat samu seba mozno, nahovarat si, ze to tak nie je...
Ja si nemozem pomoct, ale v testoch, kde nie je dana spravna odpoved a ako oni vravia: ziadna odpoved nie je zla ani dobra, vzdycky klamem, aby som dosiahla nejaky ideal, ved odpovede nie su ani zle ani dobre a aj tak mam pocit ze sa neviem poriadne sama definovat a preto mam pocit ze klamem. Cize uz len to ze by tam bol nejaky test by sposobilo.ze by som neverila terapii a kaslala by som na to a nespolupracovala dalej. Pislo by mi to mehamie casom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov