Novy dizajn je pekny ale user-interface neni dobry - chybaju mi tam linky. Zap./vyp. sortirovanie TS-ok podla datumu bolo by super. Nalepky su super. Vlavo z panelu mi chybaju linky na fotoalbumy, blogy, na ostatne webky. Stara uvadzacia stranka BIRDZu bo
Keby tam bolo len cisielko s neviditelnym zavinacom, ludia by to skusali pisat ako cisielko a cudovali by sa ze to nerobi linku... (Ano aj ked to tu je napisane v navode, ktory malokto cita)
no môj názor je taký na nový birdz, že sa mi veľmi veľmi páči, len sa trochu zorientovať...u mňa ste trafili do čierneho, nebíčko, modrá, oblaky, juchachááá, milujem pohľad dohora, takže birdz je už number one! a budú občas aj mračná? no ja letím štátnicovať, teším sa s vami, zlepšovať je vždy čo, ale už teraz je to skvelé (no možno logo birdzu by mohlo byť tmavomodré, totiž červená mi celkovo nie je pochuti, haha, to je ale blbý detail, zabudnite na to
@zipporah , mračná máš v reálnom živote dosť, BIRDZ chce pôsobiť pozitívne, ale prirobíme nejaký zamračený upršaný skin, že ti po webke budú kvapky dažďa..
a mohlo by sa dat aj registrovat, menit fotka v profile, predlzit doba prihlasenia, miesto poslednych komentov vo fore vpravo by mohol byt zoznam tem ako to bolo na starom birdzde a po kliknuti na forum by mohlo byt podla mna zobrazene to, co je v kategoriach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a aspoň keby tam bolo len číselko, a ten zavináč by nebolo vidno
(ono je toto akási snaha o konštruktívnu kritiku a okrem toho, musím kompenzovať tie slová chvály netreba zabúdať, že luc.ka je rodený kritik
@8 neručím za seba a ten pocit bezmocnosti, že sa s tým nedá nič robiť...
(naschvál som nezaložila nové fórum o tom)
@1 , co nova hlavna stranka?