Čauky!!! Žeee baby radi nakupujú, o tom niet pochýb, ale čo sa týka darčekov pre chalanov, neviem ako vy, ale ja v tom mám fakt dilemu!!! Napríklad teraz ... Valentín! Najhoršie je, že s mojím chalanom chodím ešte len veľmi krátko...POMOOOC...Please skúst
hej kup co sa ti zda najlepsie.. daj na svoj instinkt proste chod do obchodu pokukaj nieco a co ti pasne ze ano toto je ono tak to kup aj ked to bude podla teba divne.. daj na instinkt ja tak kupujem darceky peknych par rokov a vzdy sa trafim
Ja som mojmu kupila strieborny prsten, narcis v kvetinaci (pretoze on je taky mensi narcis ...tak je na nom napisane "pre mojho narciska ) a este ak pojdes do nejakeho obchodu, kde predavaju pohladnice vsimni si jednu "VALENTINSKE KUPONY" - je to taka kuponova knizka kde je kupon na dlhy bozk, k. na romanticku veceru vo dvojici, k. na ranajky do postele, k. na masaz, k. na zabavu podla tvojej chuti, nakupny kupon, vyletny kupon, volny kupon (sem dopise ON co by rad..... Ja vzdy kupujem hazule, ale jeho to potesi, lebo on je take detatko
ja som tomu mojmu na vianky kupila taqy mily detsky ramcek s tweetym,ktoreho zbozbnuje a dovnutra som mu dala moju fotku ked som mala asi 3 roky a teraz s tym dokonca aj spava.... a na stedry vecer povedala prvykrat milujem ta... taq skus nieco taqe...ale aj ked mu kupis cokolvek bude sa mu to urcite pacit..lebo to bude od teba
Ono to nie je o talente, ja osobne vôbec nemám umelecké vlohy, skôr som na praktické a technické veci, ale moja priateľka raz také niečo videla v nejakej "ezoterickej" predajni a veľmi sa jej to páčilo. Vtedy som to nekúpil a neskôr to už nemali. Tak som improvizoval. Povedal som si, že za pokus to stojí a skúsil som to a výsledok ste videli. Najviac ma k tomu hnala tá predstava ako prekvapene sa bude priateľka tváriť,keď sa mi to podarí. Ono, keď niekoho skutočne ľúbiš dokážeš fakt ináč nemožné veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Minule roky som vzdy nieco kupovala len tak nasilu, lebo tiez som nevedela co, ale teraz toho svojho prekvapim a ukazem mu, ze viem aj piect!
Niečo na inšpiráciu: » fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i...