Mám taký problém z chalanom z našej školy proste chodíme spolu na krúžok florbalový a on sa mi aj páči ale je to zložité ... ako začat napísal mi na pokeci prvý že čaw ako sa máš a tak dalej blbotiny proste jj ? ... ale potom otázka máš frajera a ja že nj
Nezabúdaj na OSOBNÝ KONTAKT, ten je vo vzťahu dôležitý...
Facebook chodenie, RP chodenie nerieš... nepíš si cez FB také somariny. Proste zabehni za nim, že: "jeeej čawko, maš sa? viem že je to blbé, ale večer nemám čo robiť a tak ma napadlo- nechcel by si ist so mnou trochu von?" Len nie cez FB opakujem
A keď s nim budeš vonku, pýtaj sa ho čokoľvek, ale nebuď sebecká, nemysli len na seba. Chalani zvyknú byť mĺkvy, čiže komunikuj ty On ta bude počúvať... a keď on sa bude vychvaľovať a predvádzať, hmmm, nerozčuluj sa a nemaj mu to za zlé On si neuvedomuje že to robí celé zle, proste mu nejak naznač, že nech nekeca o tej jeho stupídnej motorke na ktorú ešte nemá ani vodíčak
A potom keď sa spolu budete baviť, zabávať, rozprávať.... skús ho chytiť za ruku... povedz mu že je celkom fajn, a že by si si s ním ešte niekedy zašla von...
hlavne ho nevyplaš choď naňho pomaly... a schádzaj sa s ním vtedy, keď s ním nie je partia... ak s nim pôjde partia, tak sa stále bude predvádzať... to robia takí zasrani malí takže len TY a ON, pálte von... a žiadne rečičky štýlu:" a teraz budeme akože frajeri, dobre?"---tomu sa striktne vyhni
@lolo349 pokiaľ na to nemáš, znamená to, že MÁŠ na to ešte čas neboj nič ti neutečie. Ešte sa ti toľko chalanov bude páčiť, toľko vody pretečie vo Váhu... Toľko hoperov sa ešte vonku s emáčmi pobije kým si ty najdeš niekoho normálneho na chodenie
Najviac na tom celom ma fascinovalo to "jj ?" na konci každej tretej vety ...sry ale príde mi to ako typický pokec prípad 13ročného dievčaťa, ktoré nevie čo so sebou...je* naňho a choď sa hrať s holkami, na vzťahy máš čas
@mm47 moj najoblubenejsi herec.. pozri si Americke Psycho =D
proste clovek musi byt vo vnutri psychopat aby dokazal kvoli roliam tak hazardovat s vlastnym zdravim, ako je schudnutie 25 kil kazdy druhy rok =D a vobec zahrat vsetko tak presvedcivo... nasiel som sa v nom..zrejme
@lolo349 Pozvi ho von, niekam sa poprechádzať, hlavne ho pozvi osobne nie cez nejaký pokec alebo facebook A keď budeš s ním tak to vycítiš, či si už zrelá na vzťah alebo nie Ak áno tak potom už len musíš nabrať trochu odvahy, žiadne "ee na to nemám". Podľa toho, čo si písala je ten chlapec dosť hanblivý, takže budeš to musieť zobrať do vlastných rúk Ak naozaj budeš cítiť, že to nikam nevedie a že nemáš dosť odvahy, tak sa na to vykašli, buďte kamaráti a na takéto romániky si počkaj Držím palce
a ze jj a potom ze one ze jj a chapete a ze jj a ja na to jj a na pokeci az 4 RP a ze jj a on ze hej a blbotiny a na facebooku napisal caw a jj a ja ze hej ano jj
bože ..sladkých trinásť ... ..ale sakra (!!)ani vtedy som nemala takéto problém : disappointed: ale ešte horšie ...či mám ušité šaty pre bábiku ... a nie chlapcov ...
dievča ..pre teba rada ..do ničoho sa nepúšťaj ...máš ešte čas ,kedže máš 13 rokov ...máš čas ..ja som mala prvého chlapca v 17 rokoch ,takže kľud a on je vážne nerozhodný chlapček ....a to,že si píšete na FB atd ...to nič neznamená . ....
a mimochodom ...ja som tomu dobre ani nepochopila tým tvojím vsuvkám ,že " blbotiny jj " ? preboha ..to čo malo byť tým myslené ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Dievča, s takým si nezačínaj Keď poriadne ani nevie napísať či ťa chce.. To už normálna reč by s ním ani nebola
Facebook chodenie, RP chodenie nerieš... nepíš si cez FB také somariny. Proste zabehni za nim, že: "jeeej čawko, maš sa? viem že je to blbé, ale večer nemám čo robiť a tak ma napadlo- nechcel by si ist so mnou trochu von?" Len nie cez FB opakujem
A keď s nim budeš vonku, pýtaj sa ho čokoľvek, ale nebuď sebecká, nemysli len na seba. Chalani zvyknú byť mĺkvy, čiže komunikuj ty On ta bude počúvať... a keď on sa bude vychvaľovať a predvádzať, hmmm, nerozčuluj sa a nemaj mu to za zlé On si neuvedomuje že to robí celé zle, proste mu nejak naznač, že nech nekeca o tej jeho stupídnej motorke na ktorú ešte nemá ani vodíčak
A potom keď sa spolu budete baviť, zabávať, rozprávať.... skús ho chytiť za ruku... povedz mu že je celkom fajn, a že by si si s ním ešte niekedy zašla von...
hlavne ho nevyplaš choď naňho pomaly... a schádzaj sa s ním vtedy, keď s ním nie je partia... ak s nim pôjde partia, tak sa stále bude predvádzať... to robia takí zasrani malí takže len TY a ON, pálte von... a žiadne rečičky štýlu:" a teraz budeme akože frajeri, dobre?"---tomu sa striktne vyhni
chce s tebou chodit, jestli bys chtela i ty. neni to dosť zretelné? radšej začni pokukovať po snubných prstienkoch.
@natashatko máš pravdu
@kolini .. super videjko či čo to je
@stevo no ok
"ahoj chceš so mnou chodiť? lebo ak áno, tak ja hej"
a vybavené
dievča, aká som ja rada, že mám 17
@kolini co mas s tym Christianom Baleom ?
ale inak (ROFL) (ROFL) dobre to je (ROFL)
@7
proste clovek musi byt vo vnutri psychopat aby dokazal kvoli roliam tak hazardovat s vlastnym zdravim, ako je schudnutie 25 kil kazdy druhy rok =D a vobec zahrat vsetko tak presvedcivo... nasiel som sa v nom..zrejme
A ten gif - (ROFL)
Este tak mat postavu , peniaze , talent ako on
Ale "blbotiny" ... Prepáč, mňa to slovíčko strašne pobavilo
mladez mladez
..kvak..
a chlapec zjavne nevie čo chce
dievča ..pre teba rada ..do ničoho sa nepúšťaj ...máš ešte čas ,kedže máš 13 rokov ...máš čas ..ja som mala prvého chlapca v 17 rokoch ,takže kľud a on je vážne nerozhodný chlapček ....a to,že si píšete na FB atd ...to nič neznamená . ....
a mimochodom ...ja som tomu dobre ani nepochopila tým tvojím vsuvkám ,že " blbotiny jj " ? preboha ..to čo malo byť tým myslené ?