Prednedavnom som videl toto video a doteraz nechapem.
Toľko nezodpovedanách otázok! (Popravde to, aku rolu v tom hra cola, ma zaujíma najmenej - sú iné videá, kde dávajú do vody surové vajcia alebo iné veci. Aj na tomto videu ryba šla von hneď, ešte skôr, než začal liať colu.)
- kde to je?
- čo je to za vodné teleso, ktoré sa nachádza takto v zemi a žijú v ňom ryby?
- odkiaľ vie, kde má začať rýpať?
- prečo tie ryby idú vonku?
- wtf?
Nečakám veľmi, že by som odpovede na tieto ťažké otázky dostal práve tu - ale aspoň som sa s vami chcel podeliť o svoj úžas - myslím, že je to ozaj pozoruhodné
Ta ryba sa s nim urcite chcela poratat, zato ze jej do brlohu leje kolu a preto vysla vonku... Lenze ked vykukla zistila ze jej male plutvicky su oproti rukam na nic, navyse mu ani vynadat nemohla lebo rybej reci nerozumel, tak sa radsej striahla....
Ale je to odvazna rybka! Cez vsetky hendikepy vyliezla znova!
Vyzerá to ako nejaký močiar a rybka vyzerá ako sumček africký, on tuším začal hrabať tam kde bol taký kopček hliny/blata ale netuším prečo išli tie ryby potom von, asi ich jednoducho nasral, že im rozje*al brloh a zasvinil im to tam colou hovado jedno necitlivé a ako išla prvá rybka pozrieť čo sa deje a schmatol ju tak tie ďalšie ju išli brániť, možno to boli súrodence
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Toľko nezodpovedanách otázok! (Popravde to, aku rolu v tom hra cola, ma zaujíma najmenej - sú iné videá, kde dávajú do vody surové vajcia alebo iné veci. Aj na tomto videu ryba šla von hneď, ešte skôr, než začal liať colu.)
- kde to je?
- čo je to za vodné teleso, ktoré sa nachádza takto v zemi a žijú v ňom ryby?
- odkiaľ vie, kde má začať rýpať?
- prečo tie ryby idú vonku?
- wtf?
Ale je to odvazna rybka! Cez vsetky hendikepy vyliezla znova!