P.jebaná Ponorka, j.bnutí ľudia, som si odtial priniesla akurát obrovskú vypálenú dieru na bunde... a hudba..??? pffffffffff.......... samé DiscoShity.... deti bavte sa !!
no je fakt, mna to tam tiez velmi nezaujalo, niekedy to tam vyzera ako v Bordeli. no ale co uz, sak hlavne ze je disko zadarmo, tak PODME VSETCIII DO PONORKYYY.
KDE SA ESTE TANCUJE NA STOLOX??? ako bola som tam par krat ale dost onicom.. nanic hudba,fest malo fleku.. a to tancovanie je doat blud-tha ty edis pri stole a v tom dakto kto na nom "tancuje" orzleje daco a hned je to na tebe.. ako dost blee (
PONORKA-NAJLEPSIA DISCO CO SA TYKA PO..LEN WYHADZOWACI SU SEM-TAM NADRZANI,ALE BARMANI SU SUPER AJ HUDBA JE W POHODKA..LEN MALO MIESTA A PIATKY TLACENICA..ALE CEZ TYZDNE POHODICKA..HLAWNE ZE SOM S DOBROU PARTIOU A BAWIME SA"p
Zo zaciatku mozno bola zaujimava, ale vsimol som si, ze tam je stale nejaky problem. Chodi gadžovina šahovina, co vypije 3 poldeci a kazdeho chce bit.
Kamosova mama robi na chirurgii a hovorila, ze najviac ludi im posielaju z Ponorky... Flasa rozbita o hlavu a pod. Takze radsej na nejaky DnB alebo hoci aj techno, tam nechodia take vydly, ako na komercne disko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
bleeeeeeee........ siiice som nebola ale navstivim urcite heehhehehehe
Kamosova mama robi na chirurgii a hovorila, ze najviac ludi im posielaju z Ponorky... Flasa rozbita o hlavu a pod. Takze radsej na nejaky DnB alebo hoci aj techno, tam nechodia take vydly, ako na komercne disko.