Táákže chcela by som sa spýtat, že ako sa pridáva do komentu obrázok, animácia, video alebo dokonca pesnička.. lebo už som to velakrát videla a neviem ako pomožete mi?
ked stlacis PrtScn tak sa ta dropbox opyta ci ho (screen ) chces automaticky uploadnut a ked das ze ano...vuala...uploadne sa ti do zlozky s krycim menom "Screenshots"
tam kliknes na obrazok tvojho gusta...samozrejme pravym tlacidlom...ked si lavacka tak lavym...a kliknes na "Share link"
zazraky sa deju...link sa ti skopiruje do schranky a ty uz len tu na B alebo inde na internete stlacis klavesovu skratku ctrl+ v..a uvidis divy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
video skopíruješ tak, že skopíruješ link hore
A mňa by zaujímalo ako sa sem dá dostať print screen. Neviete mi poradiť?
@marjy77 rovnako, vložíš link
jednoduchsie
mas dropbox?
ano?
gut..
nie?
stiahni
stiahla?
gut
ked stlacis PrtScn tak sa ta dropbox opyta ci ho (screen ) chces automaticky uploadnut a ked das ze ano...vuala...uploadne sa ti do zlozky s krycim menom "Screenshots"
tam kliknes na obrazok tvojho gusta...samozrejme pravym tlacidlom...ked si lavacka tak lavym...a kliknes na "Share link"
zazraky sa deju...link sa ti skopiruje do schranky a ty uz len tu na B alebo inde na internete stlacis klavesovu skratku ctrl+ v..a uvidis divy