..ahojte...mam na vas taku malu prozbicku ---ja sa vobec v pocitacoch nevyznam,tak by som ocenila vase rady....chcela som si nieco napisat do profilu,ale vlemi malo sa m tam zmesti,tak ci by ste mi neporadili,ako roztiahnut to miesto aby sa tam viac text
akurat som to skusil No takže sa zaregistuj na topliste a dostanes ID a text cod.A tento cod napises do zdrojoveho kodu tejto stranky a je t teda takto nejak som to spravil a to ID cislo si skopiruj do profilu do okienka kde je toplist
Do profilu sa DA PISAT DONEKONECNA... (alebo skoro donekonecna, zmesti sa tam cca 10 tisic slov, to je dost vela
Toplist -> Zaregistruj si www.birdz.sk/webka/svojnick
(miesto svojnick daj tvoj pravy nick)
a potom to id cisielko napr. 1054050 vloz do okienka (pri editovani profilu) vlavo kde su polozky - telefon, email, icq atd tak v tom stlpci je aj Toplist - tam napises to cisielko
musis zaregistrovat www.birdz.sk/webka/seximelisa, a dojde ti od nich mail a tam je daky kod a v nom je ze cislo napr. 105823921 ale asi ine (nie toto) a to skopiruj do okienka a potom to bude ratat TAM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Toplist -> Zaregistruj si www.birdz.sk/webka/svojnick
(miesto svojnick daj tvoj pravy nick)
a potom to id cisielko napr. 1054050 vloz do okienka (pri editovani profilu) vlavo kde su polozky - telefon, email, icq atd tak v tom stlpci je aj Toplist - tam napises to cisielko
musis zaregistrovat www.birdz.sk/webka/seximelisa, a dojde ti od nich mail a tam je daky kod a v nom je ze cislo napr. 105823921 ale asi ine (nie toto) a to skopiruj do okienka a potom to bude ratat TAM