vychadza mi menstruacia presne v ten den ked mam byt s priatelom na chate.. chcem si nechat predpisat recept na tabletky ktore oddialuju menzes. ale citala som neziaduce ucinky a tak sa bojim.. neviete nejaky iny sposob ako ich oddialit? alebo ake mate sk
kokos co tu riesis? ak ta lubi tak hadam pochopi ze mas kramy nie?? ci ti ide o to aby si si ho udrzala, lebo och si chce uzit??
kam tento svet speje???
nad tabletkami mozes uvazovat, a lekar ti odporuci tie spravne, na oddialenie sa daju pouzit, ale nemyslim ze hned prva varka by sa mala takto vyuzit, to vsetko ti povie lekar. pravda je ze vsetko ma svoje klady a zapory, zapor je vo vacsine ten, ze to skodi tvojmu telu, ale aj to ze chut na samotny sex sa ti znizi na polovicu...
budes tu mat dufam dost nazorov na to aby si sa vedela spravne rozhodnut, no bez odborneho pristupu, teda bez lekara sa nepohnes.. on ti najlepsie poradi.
@zalubena14 to preco, preboha? Nezahlcuj si telo chemiou celkom zbytocne!! To, ze budes s priatelom na chate snad znamena, ze sa s nim musis zakonite vyspat, alebo ako? Mimo ineho, vraj k tejto aktivite menzes vobec nevadi. Ja asi naozaj nechapem logicke postupy mojich rovesnikov, asi som.. retrosexual. :/ Ale ked to tak velmi chces, tak si naozaj myslim, ze kompetentny lekari Ti budu vediet poradit omnoho lepsie.
a ty chod pekne k doktorovi a podla toho co ti povie sa rozhodni urcite to bude hodnotnejsie ako tie keci tuto..a ked uz chces skusenosti inych tak sa spytaj kamaratok...
tie tabletky som brala niekolkokrat aj ja a maximalne ti ich neodporucam. ja osobne som celu dobu co som ich uzivala preplakala a ked som potom dostala kramy...tu bolest si pamatam dodnes
taky babsky recept.. citrony a nepi cervene vino..vraj to privolava..ale co ja viem...
hmm ... ale nemyslim si, ze brat nejake lieky je dobry naapd. Tak ti porusia ten cyklus, ze telo sa bude z toho spamatavat... prezi chatu bez to..ved sa nic nestane .. alebo sa modli aby neprisli
citróny? Mýtus...teda, minimálne u mňa bez efektu. Každý deň som vypila šťavu s troch, štyroch citrónov a nič, nepomohlo. Ale zas, asi by som si nedávala niečo také pichnúť...nejaký kentus kvôli chate a sexu či už kvôli dovolenku pri mori (a tampony nemame?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kam tento svet speje???
nad tabletkami mozes uvazovat, a lekar ti odporuci tie spravne, na oddialenie sa daju pouzit, ale nemyslim ze hned prva varka by sa mala takto vyuzit, to vsetko ti povie lekar. pravda je ze vsetko ma svoje klady a zapory, zapor je vo vacsine ten, ze to skodi tvojmu telu, ale aj to ze chut na samotny sex sa ti znizi na polovicu...
budes tu mat dufam dost nazorov na to aby si sa vedela spravne rozhodnut, no bez odborneho pristupu, teda bez lekara sa nepohnes.. on ti najlepsie poradi.
Staci?
Ale riskla by som to.
a
@zalubena14 to preco, preboha? Nezahlcuj si telo chemiou celkom zbytocne!! To, ze budes s priatelom na chate snad znamena, ze sa s nim musis zakonite vyspat, alebo ako? Mimo ineho, vraj k tejto aktivite menzes vobec nevadi. Ja asi naozaj nechapem logicke postupy mojich rovesnikov, asi som.. retrosexual. :/ Ale ked to tak velmi chces, tak si naozaj myslim, ze kompetentny lekari Ti budu vediet poradit omnoho lepsie.
a ty chod pekne k doktorovi a podla toho co ti povie sa rozhodni urcite to bude hodnotnejsie ako tie keci tuto..a ked uz chces skusenosti inych tak sa spytaj kamaratok...
1-2 denne každý deň cca od 2 dní predtým kedy ti má začať, a aj na tej chate
(čisté, bez cukru, bez všetkého, je to hnus ale zvykne to zaberať, až na to že potom budeš mať tie krámy o niečo nepríjemnejšie)
miluj ho ale nemiluj sa s nim.. respektujte sa.. ale cakajte..
na toto je casu dost.. spoznavajte sa.. nielen fyzicky.. ale hlavne dusevne a psychicky.. ladte sa na jednu vlnu.. nech si rozumiete..
neponahlajte sa tam, skadial sa tazko vychadza a velmi bolestivo.. a nemyslim fyzicky..
hmm ... ale nemyslim si, ze brat nejake lieky je dobry naapd. Tak ti porusia ten cyklus, ze telo sa bude z toho spamatavat... prezi chatu bez to..ved sa nic nestane .. alebo sa modli aby neprisli