Máš 11 rokov čo chceš pre pána Jána riešiť? Na vzťah máš ešte času, čo s ňou chceš robiť? Skákať cez švihadlo? Tak sa skús chovať normálnejšie, alebo si nájdi niekoho s podobnými záujmami. Na to že máš 11 rokov máš dosť vyberavý slovník chlapče... Pre dievčatá v tvojom veku možno zaberie nový typ Barbie, vrelo odporúčam...
Radšej nerieš čo zo sebou robiť kvôli pipkám na strednej a ži si svoj život. Aj tak to má podľa mňa tak 5 percentnú šancu na úspech a ak to chceš len na šukanie, odlkladaj si každý týždeň na bordel, alebo skús výjsť von a nájsť si dáku opachu čo chlastaním a šukaním protestuje proti vesmíru.
@lawneylaker - okej, zbavím sa vekového kontextu a veku čo máš v profile, lebo mi to tak nejak nesedí na to ako píšeš a (s tým) čo píšeš a nechce sa mi to riešiť, ale čisto teoreticky univerzálna odpoveď.
to nič, podrž si to, na základke je to s týmito vlastnosťami ťažké, ale od strednej sú výhodou. sarkazmus používaj ako zbraň na nepriateľov, z dvojzmyslov si vypestuj spôsob hovorenia komplimentov, nerob zo seba chúďatko (nenechávaj si "vybavovať" holky, a podobne) a k holkám sa správaj ako k zdroju zábavy vychádzajúcej z ich (vkusného! nepreháňať, lebo zo seba budeš robiť debila) škádlenia.
vykonávaj tak pol roka a potom sa ozvi. ak to nezaberie, tak to buď robíš zle alebo si fakt na základke, a ak to zaberie (čo by v každom inom prípade malo), tak prajem pekný život
( @hyperpohroma - ak si všimneš, tak ako požiadavky vymenoval "ale nech neni vypatlaná ani škaredá.." - nevypatlanosť má na prvom mieste* )
(( * to že "nevypatlanosť" často nestačí je detail na ktorý časom príde sám )
na získanie si srdca toho druhého nie je návod a nikto ti nemôže dať návod alebo rady, ako by si dané dievča mohol získať... každý človek je iný, na každého "platí" niečo iné... dôležité je, keď niečo príde samo, bez toho, aby si špekuloval ako ju vlastne získam... z vlastnej skúsenoti viem, že keď som špekulovala, tak nikdy som toho dotyčného nezískala... a pri tých, čo som nerozmýšľala, ako by som ho "zbalila", tak s tými som nakoniec skončila, lebo to šlo prirodzene a hladko ako sa hovorí... a už keď chceš poradiť, mal by si pýtať o radu niekoho, kto dané dievča pozná a pozná aj teba, lebo ostatní môžu len "hádať", čo by mohlo "zabrať"... asi len toľko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a chces dievca..chces?? ach
ten vek 34 na youtube ucte..
2. nechod so spoluziackou !!!
3. chod radsej na mladsiu, mas vacsiu sancu a asi si budete aj rovnejsi
4. no bodaj by nebola urazena, ked ONA za tebou pride a ty ju odmietnes.. ze aj tak nechcela ti povedala len preto aby neostala zahanbena
ma 34
a po druhe ako moze mat v 11 rokoch druhacku? na ZS...to asi nie..7 rocnu...a na strednej 16 rocnu..to uz urcite nie
kľud máš čas ale tá druháčka je dobrý nápad, aspoň si ju vychováš
ak ti predošlá odpoveď nestačila tak v tvojom veku určite zaberú sladkosti
ale z tej poslednej časti fakt nemôžem
+1 bludišťák za odseky. bitches love odseky.
proste nevyberaj si ju len podla vzhladu.
ono by to malo prist same, nech ti je nejako mimoriadne sympaticka, nie ze budem to skusat na kazdu nech mam aspon niekoho. to dlho nevydrzi
Nikdy nevieš aké zverstvá sú schopný v tých školách porobiť
cekni jeho webku a youtube account ma ze 34 rokov
@hoperpohroma pocuvaj hudbu
potichucky si pusti
Radšej nerieš čo zo sebou robiť kvôli pipkám na strednej a ži si svoj život. Aj tak to má podľa mňa tak 5 percentnú šancu na úspech a ak to chceš len na šukanie, odlkladaj si každý týždeň na bordel, alebo skús výjsť von a nájsť si dáku opachu čo chlastaním a šukaním protestuje proti vesmíru.
to nič, podrž si to, na základke je to s týmito vlastnosťami ťažké, ale od strednej sú výhodou. sarkazmus používaj ako zbraň na nepriateľov, z dvojzmyslov si vypestuj spôsob hovorenia komplimentov, nerob zo seba chúďatko (nenechávaj si "vybavovať" holky, a podobne) a k holkám sa správaj ako k zdroju zábavy vychádzajúcej z ich (vkusného! nepreháňať, lebo zo seba budeš robiť debila) škádlenia.
vykonávaj tak pol roka a potom sa ozvi. ak to nezaberie, tak to buď robíš zle alebo si fakt na základke, a ak to zaberie (čo by v každom inom prípade malo), tak prajem pekný život
( @hyperpohroma - ak si všimneš, tak ako požiadavky vymenoval "ale nech neni vypatlaná ani škaredá.." - nevypatlanosť má na prvom mieste* )
(( * to že "nevypatlanosť" často nestačí je detail na ktorý časom príde sám )
good luck