chcel by som priatelke pripravit nejake mile prekvapenie......nejaky tip by sa hodil.vsetko co som mal som vycerpal romanticka vecera a tak ....a prosim tych co xcu pisat sproste prispevky nech nepisu vobec dik
je tazke pisat, ked nepozname alebo nepoznam budem pist za seba.
dobra vecera peco nie?
ak mate spolu aj vazny vstah a chodite spolu dlhsie tak aj kupel nie? peken prekapenie keby o tom nevedela a prepala by u teba a je to. a prekvapenie by boli tie posledne dve moznosti
mne moj priatel na 8mesiac nasho vztahu pripravil u neho doma uzasne romanticke prekvapenie. ked som k nemu podvecer prisla, vsade bola tma, len z obyvacky ziarilo svetlo. a ked som tam vosla, zistila som, ze na podlahe je rozostavanych presne 200cajovych sviecok, ktore horeli. v strede miestnosti bol stol a drahy pridal chutnu veceru.
a o nasledujucich darcekoch hadam hovorit nemusim
a pre mna to bolo to najromantickejsie, co som v zivote zazila...
Co keby si urobil vlastne puzzle s lascivnym obrazkom, rozstrihal na kusocky a nedal jej obal. Isiel by si k nej a nechal by si krabicu "nenapadne" trcat z tasky, zatial co by si isiel na wc a ona to vytiahne a posklada a ty sa vratis z wc a povies: "Tak co, pusa?" a vrhnete sa do spalne a vase tela splynu
Skús masáž. Tej sa určite poteší. A nemusí to skončiť len na chrbte
Ináč ženu poteší aj obyčajná ruža, hlavne ak na to nie je nejaký špeciálny dôvod (výročie, ospravedlnenie...)
Mňa môj drahý potešil aj piesňou. Síce nie je nejaký hudobný virtuóz, ale aj tvojej priateľke by sa mohlo páčiť, keby si jej zaspieval pod oknom napr. Som na tebe závislý alebo čosi podobné (slovíčka sú v tomto prípade veeeľmi dôležité)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
dobra vecera peco nie?
ak mate spolu aj vazny vstah a chodite spolu dlhsie tak aj kupel nie? peken prekapenie keby o tom nevedela a prepala by u teba a je to. a prekvapenie by boli tie posledne dve moznosti
alebo nieco nove clovece nehenvaj sa zartujem
a o nasledujucich darcekoch hadam hovorit nemusim
a pre mna to bolo to najromantickejsie, co som v zivote zazila...
alebo co takto divadlo alebo koncert
nieco co ma rada
Ináč ženu poteší aj obyčajná ruža, hlavne ak na to nie je nejaký špeciálny dôvod (výročie, ospravedlnenie...)
Mňa môj drahý potešil aj piesňou. Síce nie je nejaký hudobný virtuóz, ale aj tvojej priateľke by sa mohlo páčiť, keby si jej zaspieval pod oknom napr. Som na tebe závislý alebo čosi podobné (slovíčka sú v tomto prípade veeeľmi dôležité)