ahojte asi perd piatimi dnami som spala so svojim chalanom sice sme pouzili ochranu ale meskaju mi kramy co s au mne nestava tak sa teraz bojim dost..moze to byt aj z toho ze so bola teraz chora ako sa daju priblizit kramy??dufam ze niesom v tom...
suvisi to s bazalnou teplotou sliznice maternice, je to celkom normalne, ze po kazdom sexe mozu meskat kramy nemusis sa nicoho obavat, ale ak ich nedostanes do 2 tyzdnov, nieco nie je v poriadku.
inak kedy si ho mala dostat? vies ze otehotniet mozes 14-16 dni pred prichodom menzesu?takze ked mas menzes pravidelny a robili ste to tak par dni pred jeho prichodom tak tehotna urcite niesi
@tweety11 - šak si urob test...tie sa dajú zohnať aj v drogérii... ak budú stále meškať, tak choď k lekárovi...ale určite to nezanedbaj, nemusí to byť hneď tehotenstvo, ale možno to je ešte čosi vážnejšie (nejaká choroba) zas ťa nechcem strašiť, ale zdravie máš len jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a nemyslím si že si tehotná...
a my fakt netušíme, či bude na svete behať o jedno decko viac, či nie...
ale tak držím prsty, nech tie krámy dôjdu... nebudem zas až taká zlá
Haha, len čo som sa opýtala mami na to červené víno, že čo to, tak mi naliala.
no nehovorím že deti sú úžasné ale to že niekto vyhodil decko z auta neni smiešne kokos
@jerry483 No je to škoda, že som to nemohla ja.
@lachance ja som dva tyzdne pila kazdy vecer dva pohare cerveneho a kramy mi to ani nahodou neurychlilo....skor naopak....stresovala som asi tyzden...
@tweety11 neboj sa, tehotna nie si. Vsugeruj si ze nie si a naozaj nebudes. No stress
použili ochranu?? a nevytiahol čoo??? no pekne nabudúce ho pekne popros nech vytiahne...nebudeš sa zbytočne stresovať