doteraz najlepsi aky som v zivote mala je Manhattan compact cream make up
je uplne dobry, vydrzi cely den, nerozteka sa a ani zmyt nejde musim si aj 3 krat cistit tvar aby isiel dole a je to nieco ako make up a korektor v jednom, kryci a nestieratelny fakt zatial najlepsi 8-10 €
ja som mala Dermacol taku zlatú tubičku a ten bol strašne hustý a zakryje fakt všetko..len treba zvoliť správny odtieň..a aj Maybelline Affinitone je dobrý podľa mňa..teraz mám taký z Oriflamu..a je to skor výživa pre tvár ako zakrytie..ale odporučam ten Dermacol
poradím ti: žiadny .... lebo je to maximálne otrasné keď som pri niekom blízko a vidím tú masu toho hnusu čo má na ksichte, poviem si-veď to ako keby ani nebola ona...to je ako pomarančová kôra-proste hnus, a ak máš jebáky- tie tiež bude vidno ešte viac...nezmysel strašný fakt...a pehy má každý, len niektorým ich je vidno viac, nektorým menej...
presne , pehy neskrývaj , určite, ja mám tiež a všetkým sa páčia a ešte mám k tomu zelené oči a ryšavé vlasy...a jaká som fajinováá ona !! hej ...a tie vyrážky , ....ja mám veľmi citlivu plet, kup si kvalitnu kozmetiku alebo lieky ak mas vyrzaky a nie make-up...bioderma je mega ..: vela stastia .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
je uplne dobry, vydrzi cely den, nerozteka sa a ani zmyt nejde musim si aj 3 krat cistit tvar aby isiel dole a je to nieco ako make up a korektor v jednom, kryci a nestieratelny fakt zatial najlepsi 8-10 €
Neviem načo to chceš kryť