Ja uz vazne neviem co mam robit.....tak mam babku,ktora mi stale nieco vytika raz som tucna,raz som sprosta, raz sa mam zabit, ze som uplne zbytocna, ze mala by som nieco zo sebou robit aby som sa pacila rodine!!! pocujete dobre ja uz fakt neviem co mam r
pouzi zrkadlovy efekt, vrav jej to iste preboha je to babka nato sa da vselico vymystliet , - mas ovisnute prsia jak koza ktoru chovame,alebo na sedive vlasy jak osol srst !
ja by som jej to vykričala....už som to urobila starkej a to som jukedysi tak mala rada...a ona ma pred cudzimi ohovarala donašala....(stara ježibaba)...na vlastnu rodinu!!na mna!!a tak som jej slušne vynadala apovedala svoje že ked neprestane nebudem ju už viac navštevovať že nikdy...a ona prestala....fakt! ale ak s nou žiješ v jednej domacnosti...tak sa jej nemožeš vyhražať že k nej neprideš ak sa nechceš stať bezdomocvom v tom pripade sa "vyžaluj mame"
Ja mám zase takú babku čo má totálne priblbé názory. A sme si navzájom veľmi nesympatické. Tak a keď už ona presiahne medze, tak jej proste poviem čo si o nej myslím, zavrie sa do izby a mám na celý deň kľud Viem, že by sa to takto riešiť nemalo, ale niektorý ľudia sú v niektorých situáciach vážne neznesiteľný.
mas to asi tazke,proste to ber tak,ze asi jej spravanie je torsku chore,tak sa to pokus akceptovat,snaz sa s nou nevadit a hlavne si jej slova neber k srdcu,to vziadnom pripade!A skus sa o tom porozpravat s niekym ,komu veris(mama,teta,kamsoka...),urcite sa ti ulavi a mozno ti pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ved to poznas , hra na dobreho a zleho policajta
ale nie vazne.. tak jej vunadaj ty =D alebo ju ignoruj a poohovaraj aj ty ju
@antifunebracka - skor menopauza