S kým by ste ho chceli zažiť? S nejakým/nejakou ex, čo to vedel/a fakt dobre, s nejakým hercom/herečkou, do ktorého/ktorej ste platonicky zamilovaní alebo niečo pikantnejšie, niečo tabu?
@som123 ježiši konečne! tak som na to čakala, ale hanbila som sa to navrhnúť do možností, chcela som aby to niekto povedal úprimne, čisto a od srdca, och
@gratz tak samozrejme, že aj ja by som vedel menovať ženy, ktorým by som za ich krásu nohy bozkával, ale predstavy sú jedna vec, realita druhá... tým chcem povedať, že bohvie, aké by to bolo v posteli
@semhamforas modelky podľa mňa väčšinou nie sú vôbec sexy... a navyše hrkajú
@purenarcissism sledujem fóra ktoré komentujem, a tiež si v tom fóre nebola jediná, s kým som tam debatoval
Čiže si nefandi
@whisper máš pravdu hlavne s tým že hŕkajú ono ma v skutočnosti napadla ešte trenérka, ale tá mi je povahou tak nesympatická.... čiže teraz už fakt neviem
posledny ? tak ten jedine s niekym, kto by ma priviedol na vrchol blaha a aby som mohla potom FAKT zomriet od rozkose a spokojna meno dotycneho bohuzial neviem, ak by som vedela, uz by som po nom vystartovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
to by bola teda smrt
Aj keď možno nie táto slečna konkrétne, ale určite niekto ryšavopehatý
Tak toto nieje možné mal som čo napísat
Dakujem, tak dnes mozem kludne zaspat
» affmermao.files.wordpress.com/2011/10/true-st...
@martin872 sladké sny
A neviem s kým Asi by som si vyhľadal top 10 svetových modeliek a z nich by som si vybral. Takto to absolútne nesledujem
čiže čisto sex, žiadna láska?
@tryptaminedream škoda
jj, asi tak nemám nikoho vyhliadnutého, kto by sa mi momentálne nejako extra páčil.
@som123 ježiši konečne! tak som na to čakala, ale hanbila som sa to navrhnúť do možností, chcela som aby to niekto povedal úprimne, čisto a od srdca, och
@tryptaminedream lebo by si to mohol prečítať?
@tryptaminedream tak potom?
@gratz tak samozrejme, že aj ja by som vedel menovať ženy, ktorým by som za ich krásu nohy bozkával, ale predstavy sú jedna vec, realita druhá... tým chcem povedať, že bohvie, aké by to bolo v posteli
@semhamforas modelky podľa mňa väčšinou nie sú vôbec sexy... a navyše hrkajú
A aj keby nie, tak to sem predsa aj tak musím napísať, keďže je tiež na birdzi
Čiže si nefandi
@whisper máš pravdu hlavne s tým že hŕkajú ono ma v skutočnosti napadla ešte trenérka, ale tá mi je povahou tak nesympatická.... čiže teraz už fakt neviem
@chevro