Ahoj Chcela by som sa spýtať koľko myslíte, že trvá spevnenie zadku pri 100 drepoch denne?
Neviete nejaké typy ako by som mohla upraviť stravu čomu sa mám vyhýbať a pod.?
športuj jednoducho raz do týždňa ale dlhé roky, ách my to chceme zas hneď ako všetci tancuj aj doma pred zrkadlom a na opätkoch daj si jumping , cros všeličo, lebo ak mieniš robiť denne xy drepov dlho ťa to asi baviť nebude, ale 100 ľudí ..........
ja som robil 10-20 drepov denne (ale pomaly a precizne) a do mesiaca som mal taky zadok,ze ma po nom tlapkali kolegyne v praci (teda akoze zo srandy, ale vsetci vieme, ze ako to bolo skutocnosti )
jasné, ľudia si myslia, že keď budú robiť drepy (o tom, že väčšina bežnej populácie ich robí technicky zle ani nehovorím), tak im to bude stačiť na dobrý zadok. NIE nebude je to podstatne rozsiahlejšie, ak chceš napíš TS vysvetlím ti to podrobnejšie
to ako ked sa niekto opyta, ze ci bude mat kocky, ked spravi 100 brusakov denne a to vedie len k presileniu
telo treba cvicit trosku komplexnejsie, striedat cviky na istu svalovu partiu + cviky k tomu na ine svalove partie, aby si si nepresilila len tu istu vkuse a nie ze 100 drepov sup sup a koniec treningu
Len drepy ti nepomôžu. To je ako keby som povedal ze ked budem robit brusaky tak schudnem z brucha.. Nezmysel. Proste zdravo jedz, cvič a cele telo, nie len zadok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
treningy : » neilarey.com/programs.html...
fitness : » neilarey.com/fitness.html...
strava : » neilarey.com/recipes.html...
to ako ked sa niekto opyta, ze ci bude mat kocky, ked spravi 100 brusakov denne a to vedie len k presileniu
telo treba cvicit trosku komplexnejsie, striedat cviky na istu svalovu partiu + cviky k tomu na ine svalove partie, aby si si nepresilila len tu istu vkuse a nie ze 100 drepov sup sup a koniec treningu