Baby, mám problém a úplne nechápem. Na nohách som teraz zbadala, v oblasti nad bokmi, že tam mám akoby malé jazvyčky. Teda aspoň to tak vyzerá. Možno viete čo myslím, niektoré baby to mávajú. Aj keď sa opálite, je to dosť vidieť. A nemôžem pochopiť, z čoh
To su strie, cize male trhlinky pod kozou, ktora sa nestihla prisposobit ak si prudko narastla alebo pribrala, ma to aspon polovica bab a nic sa s tym neda robit... len sa zmierit... casom uz nebudu take napadne. najlepsia je prevencia a to natierat sa telovym mliekom, jestvuju aj take specialne na strie urcene. pa
Hanbim sa za to, že mi tak chuti...zavidim babam, ktore maju vôlu cvičit a papať zdravo...Potom maju dokonale postavy...tak som to myslela, že mi je zle zo seba..aka som nedisciplinovana. a keď si seba predstavim, ked budem mat styridsat..hrozne. No musim to niekde na kupku omrknut, ci nie som v tom sama
13. Bubli291: Ja necvicim a nemyslim si, ze sa stravujem nejak extra zdravo, som tiez vysoka a nemam to Proste je to individualne, to nie je tvoja chyba a vidis, maju to aj ostatni hlavne sa nesnaz schudnut, co ja by som za to dala, kebyze mam aspon o tych 10 kil viac...
srat...strie mam aj ja a zijem-nezbavis sa toho nikdy,tak isto jak aj celulitidy...Obidve mozes zmiernit,ale to je asi tak vsetko-ovplyvnit leda stravou...mozno sportom?
jj strie sa tvoria ked rasties, aj ja ich mam, nie su velmi vidiet, ale ja viem ze tam su... a pri svojich 175cm a 53kg to urcite nemam z toho, ze by som pribrala, kedze vaha sa mi nemeni uz asi 4 roky (kilo hore dolu)
jasne ze to su strie moja....to baby mavaju..to j uplne normalne... niektore ich nemaju niektore ich maju vyraznejsie... proste ked priberies tak sa vytvoria...a ked schudnes tak oi zmyznu zasa..ale mozu sa aj pri chudbuti objavit...a byvaju aj v oblasti vnutornej strany stehnien...
no ja nemám nič zatial ale s tou zdravou stravou neviem, moja spolužiačka je ako malé použité mydlo a pritom preferuje zdravu stravu každý den jablko v škole... tak neviem či u nej to nezabralo alebo každý den dojde domov a vyje pol chladničky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
No odstranit... to nedas prec lahko, mozno leasrom.
ja mam take na chrbte,na bokoch trosku
to je tym ze rastiem a koza nestiha rast...
nasli sme sa
Nemozme byt bez chybicky,nie
A s celulitidou nema vyznam bojovat...
a vlastne 3,4 to presne vystihli..takze niet co dodat ..
jedine ak tak este nieco som videla aj v Avone na strie a celulitidu zaroven
Ale najucinejsie riesenie by aj tak bolo laserom..
a nepreháňaš tak trošičku? nemá ti byť prečo zle zo seba, je to normálne...drvivá väčšina žien to má...
mam ich na zadku..bleee