Určite nie. Veď nemôžu byť všetky ženy chudé, to si myslím, že ani nikto neočakáva. Keď sú spokojné s postavou, tak to je fajn, osobne mám výhrady len k ženám, ktoré majú obezitu atď. Možno sa to niekomu páči, chápem a rešpektujem, no mne nie. Takže zhrniem to tak, že postavu veľmi neriešim, keď je to v "zdravej" norme, no keď je to už veľa, tak si iba niečo pomyslím, no nikoho nekritizujem, každý má svoj život
@Staphylococcus@Zuzanka1010 nemyslím to v zlom, jasné že sa zo začiatku bavím s každou, ale postupom času stále zistím, že si s nimi nemám čo povedať (úplne odlišné záujmy) ... zatiaľ čo ja som skorej za fyzickú aktivitu, ony radšej sedia doma (telka, jedlo, knihy, opúšťanie sa) ... keď už vyjdú niekam von, tak sú to len samé kaviarne, cukrárne, obchody ... nie ďakujem, ale neprosím si prežiť najlepšie roky života ako senior po mŕtvici ... tak to zostane iba pri ahoj - ahoj
a nie nevážim ... predstav si, že je to vidno aj bez toho
@kakofonicka ano je to rozdiel, ale aj tak sa baba čo má 178 cm môže zmestiť do 55 - 65 kg (a viem to pretože som sám pri tejto výške vážil niekoľko rokov 65 kg )
Jedna vec je cislo, ktore dava vo vacsine dostatocny obraz o postave a druha vec je realna postava. Moze byt sportovkyna mat 166cm a 65 kg a bude vyzerat lepsie ako ta co chodi aj do obchodu na ulici autom.
Neviem ako sa volá tá modelka, ale sekne jej taká postava krv a mliečko a spomedzi tých modeliek sa mi páči najviac ...cecky má fakt dobré a postavu nemá tučnú, je krásna
2. Idem si ich vyliečiť zoložím fórum na birdze a trošku sa vyfňukám nech ma birdzáci potlapkajú po pleci že je všetko pohode. Síce doma majú chudé frajerky a otáčajú sa za chudými dievčatami, za mnou sa nikto neotáča spoň nie v triezvom stave, ale tu mi aspň napíšu aká je moja postava v suupeer a že som krv a mlieko. Dobre sa to číta.
Ale ešte sa idem uistiť pred zrkadlo že tá penumatika na bruchu čo mi trčí až po kolená (ono je to vlastne tretí cecek) je pohode, veď aj Kim Kardashian má takú (aj keď na zadku).
3. Sebavedomie sa zvýšilo z 0 na 1 a EGO je už tiež na tom lepšie stojím pred zrkadlo cítim sa ako Kendall Jenner alebo Barbara Pavlin... brat mi hovorí že vyzerám ako Evelin, ale to je len čistá závisť.
4. Vraciam sa k PC v pravo hore svieti červený krúžok... Ale čo že to tu nevidím? R4ptor 25 ročný muž napísal, že sa mu nepáčia tučné ženy. To čooo si dovolil? moje sebavedomie je zase na nule moje ego sa s tým nedokáže vyroévnať, musím sa rýchlo prihlásiť pod fake nickom a namiesto argumentov mu len vypičujem aký je kokot a že ho nechce žiadna žena. A ešte oprášim mojich 5 starých profilov a z každého si dám hviezdičku.
5. ale som mu dala pre istotu budem refrešovať stranku každé 3 sekundy a sledovať či mi ešte niekto nenapíše pravdu. Moje ego by to neunieslo. Čo tam po zdraví treba klamať samú seba a cítiť sa pohode.
@r4ptor ja mam 163 cm, 78 kg a doma niekolko zlatych medajly z trojbojarskych sutazi presne na takychto sutaziach som sa naucila neposudzovat ludi podla vahy, lebo aj hocijaka 120 kilova cica co robi predavacku v tescu moze byt vo volnom case strongmanka alebo trojbojarka a viem sa s tebou stavit ze sportuje viac ako ty
haha ale mam zo seba komplexy tak obranujem dievcata s nadvahou ako som ja
@mariquittka Nie, z komentov pod videom som potom vypátral, že to je Lauren Searle ...22 ročná modelka, čo som žasol, lebo podľa tela na toľko nevyzerá a som tipoval viac.. ...ale mne sa javí ako zlatá baba
@zuzanka1010 keď sa venuješ športu kde je potrebné mať takú váhu, silu a baví ťa to, tak je to v poriadku ... ale už to nie je typická ženská postava a na tomto fóre bola riešená postava čo sa týka vzhľadu ... ale keď sa tu ide obraňovať baba so 70 kilami čo "cvičí" akože pole dance a aj to max 5x do týždňa rekreačne tak je to na smiech ... nesúdim ľudí podľa váhy, kým sa to na nich všetko netrasie (schválne nech si skúsia tí ktorí si nahovárajú, že sú štíhli, športovci a neviem čo - spevniť svalstvo a pár krát vyskočiť ... že, či sa nič nezatrasie)
@abeceda123 exoti? Z akého dôvodu, lebo sa im nepáčia dievčatá s nadváhou? Veď to je normalne, 99% si vyberie chudú babu, nie tučnú. Ale áno buďme pokrytci a tvárne sa ze 90 Kg vyzerajú dobre
@salkoo Lebo o tom píšu ako totalni kokoti, to si si náhodou nevšimla? Veď o tom celý ten screen je, slecna 130 iq. Je v poriadku že nechcú babu pri sebe, ale s takýmto správaním a vyjadrovanim sa, si ťažko udržia aj tu chudu.
@abeceda123 neviem na tuto tému som videla rôzne vyjadrenie a boli oveľa horšie, toto mi ešte príde ako ok, úprimne, ale nie nejako extra dehonustujúce. A áno väčšina mužov si vyberie babu bez psychických problémov, ale nerozumiem tej poznámke, lebo o tom téma nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Aj takíto exoti tu pobehujú...
a nie nevážim ... predstav si, že je to vidno aj bez toho
Ashley Graham?
1. Mám komplexy zo svojej váhy.
2. Idem si ich vyliečiť zoložím fórum na birdze a trošku sa vyfňukám nech ma birdzáci potlapkajú po pleci že je všetko pohode. Síce doma majú chudé frajerky a otáčajú sa za chudými dievčatami, za mnou sa nikto neotáča spoň nie v triezvom stave, ale tu mi aspň napíšu aká je moja postava v suupeer a že som krv a mlieko. Dobre sa to číta.
Ale ešte sa idem uistiť pred zrkadlo že tá penumatika na bruchu čo mi trčí až po kolená (ono je to vlastne tretí cecek) je pohode, veď aj Kim Kardashian má takú (aj keď na zadku).
3. Sebavedomie sa zvýšilo z 0 na 1 a EGO je už tiež na tom lepšie stojím pred zrkadlo cítim sa ako Kendall Jenner alebo Barbara Pavlin... brat mi hovorí že vyzerám ako Evelin, ale to je len čistá závisť.
4. Vraciam sa k PC v pravo hore svieti červený krúžok... Ale čo že to tu nevidím? R4ptor 25 ročný muž napísal, že sa mu nepáčia tučné ženy. To čooo si dovolil? moje sebavedomie je zase na nule moje ego sa s tým nedokáže vyroévnať, musím sa rýchlo prihlásiť pod fake nickom a namiesto argumentov mu len vypičujem aký je kokot a že ho nechce žiadna žena. A ešte oprášim mojich 5 starých profilov a z každého si dám hviezdičku.
5. ale som mu dala pre istotu budem refrešovať stranku každé 3 sekundy a sledovať či mi ešte niekto nenapíše pravdu. Moje ego by to neunieslo. Čo tam po zdraví treba klamať samú seba a cítiť sa pohode.
haha ale mam zo seba komplexy tak obranujem dievcata s nadvahou ako som ja