Zdravím, máte nie kto skúsenosti s tým, že Vám pod autom ostáva "fliačik" možno aj troška väčší fliačik od prevodovkového oleja ? ... Viem, že u starších aut je to bežné, ja mám VW POLO 96, ... ale aj napriek všetkému čo som si prečítala (že to netreba hn
No, mne tiekol a nakoniec to vyšlo 400eur... lebo to vraj bolo už v zlom stave. Tak zbehni k mechanikovi a uvidíš. Netreba to zbytočne odkladať, z auta by nemalo tiecť.
No zrejme je to prevodovkový olej. S autom som bola pred týždňom na technickej a mechanik mi povedal že mi tečie prevodovka. Ten spodok bol mokrý a pod autom mi stále ostáva fľak. Zatiaľ sa prevodové stupne radia dobre, nezadrháva tak to asi nebude také zlé, no pokúsim sa to riešiť čo najskôr, dúfam že ma to finančne nezrujnuje
také auto by som chytil a zapálil ... kupovať si auto a potom sa triasť pred opravou, ktorá ťa vycicia je ponekud zvláštne
bežné, že tečie olej? tak to je dobrý fór - jedná sa o akékoľvek autá, ktoré sú vylagrované, zanedbané na servise a to môžu byť celkom kľudne aj zánovné vozy, ak na nich jazdí nejaká mangalica
A viete mi nie kto poradiť, koľko vydrží prevodovka (dajme tomu že vytečená lebo neviem v akom je stave), koľko vydrží to premazanie, potrebujem sa dostať do servisu tak cca 25 km, zvládne to ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
bežné, že tečie olej? tak to je dobrý fór - jedná sa o akékoľvek autá, ktoré sú vylagrované, zanedbané na servise a to môžu byť celkom kľudne aj zánovné vozy, ak na nich jazdí nejaká mangalica