KAždého panica poteší ak aj dievča je rovnako neskúsené ako on. U "nepanicov" to niekedy môže byť prekážka. Mne osobne to nevadí. Už na dievčatách sledujem iné hodnoty a nie to či je panna alebo nie.
Súhlasím z Drag-onom...ked to robia obaja prvy krat tak sa obaja tesia, ze to je pre oboch prvy krat...ak sa maju dvaja ludia radi a robia to z lasky tak je im jedno ci to ten druhy robi po prvy krat...
suhlasim s tomasom...laska robi divy ne ale je to tak ak ide o sex bez citu...kazdy chce mat skuseneho partnera ale ak ide o milovanie...ide o to jedine...milovat sa a jednoducho byt spolu,dotykat sa jeden druheho....no nebudem to rozpisovat.....myslim ze ak chalan povie po dvoch tyzdnoch ze ta lubi,o tyzden sa s tebou chce vyspat a ked mu povies ze si panna a on rychlo cuvne...tak je to dobry indikator ci ta fakt nelubi...lebo to ci si panna alebo nie by nemalo zohravat vo vasom vztahu hlavnu ulohu
Maryinka. ja som výnimka. chcem, aby so mnou zostala do konca mojho zivota.a k veci. som logicky panic, kedze som este ani na rande v zivote nebol. a myslím ze mi je jedno ci je dievca panna. ale ak je pannou, tak si to zrejme o to viac vázim, pokial nemala vázny vztah.
no so svojej skúsenosti viem, že môj chalan bol rád, ked som mu oznámila, že som ešte panna...no respektíve som mu to nepovedala...ale on mi povedal, žeby bol rad keby som ešte bola panna, a ked už nie som tak s tým bohužial nič nenarobí...nie?ved podľa mna o tom vôbec nejde...ked sa majú dvaja ľudia radi tak im je doslova jedno či ten dotyčný, ktorého majú radi je panic/panna...no nie.mne je to jedno,hlavne že je moja milovaná osobka so mnou a že má má naozaj rada.
to je sprostost ze ked sa maju dvaja radi ze je to jedno...panic bude stastny ked jeho prvy krat bude s pannou...z mojho pohladu(a vlastnej skusenosti).Pretoze ak by mal nejaku skosenu tak to jeho prvy krat by bolo skor utrpenie z tremy ci nezliha a stale sa musi snazit byt lepsi(aj ked mu to babenka stale opakuje ze anoo..ty si lepsi)...
Proste a jednoducho Ta predstava ako vasa laska vzdycha v posteli s niekym pred vami a ze si to pamata ako jej prvy krat..to je to najhorsie pre panica...
A preto som rad ze tomu tak v mojom vztahu nie je..uffff
ale v podstate..kolko ludi tolko chuti a mozno 50percent ludom by to nevadilo lebo by si to nepredstavovali
Maryinka to sa mi paci ale mne by to nevadilo a bol by som mozno aj rad ze je panna, ale aj keby nebiol atak by ma to vobec neovplyvnilo, vsimam si hlavne ine veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Proste a jednoducho Ta predstava ako vasa laska vzdycha v posteli s niekym pred vami a ze si to pamata ako jej prvy krat..to je to najhorsie pre panica...
A preto som rad ze tomu tak v mojom vztahu nie je..uffff
ale v podstate..kolko ludi tolko chuti a mozno 50percent ludom by to nevadilo lebo by si to nepredstavovali