teda vlastne vidno to aj s fotiek fólie, elektróny (s nesquiku najlepši ak nájdeš) a namiesto výfuku lešenársku rúru a máš super ultra cool "vytunené" auto...
Ak mas oblubenu znacku diskov a vyrabaju potrebny rozmer, alebo oblubene autoradio ci reproduktory ... bez toho aby si nicil calunenie dveri a policku batozinoveho priestoru. Tak to je v pohode. Ale ostatne radsej nechaj tak. Radsej si kup lepsie sviecky, filte, prevadzkove kvapaliny, sleduj si intervaly vymeny a kup si dobre pneumatiky.
je asi milión tém o takýchto veciach na internete dokonca aj na slovensku predávajú časopisy venujúce sa tejto problematike a dokonca čuduj sa svete ešte aj s popisom aby to pochopil aj ten čo chodil do pomocnej školy ak máš tisíc eur tak nech sa páči za pár drobných si kúp časopis, ak nechceš mínať EŠTE aj na časopis... tak si ho stiahni v PDF a môžeš študovať a rovno objednávať dielce ktoré ťa zaujmú ak to chceš decentne tak si kúp len reproduktory JBL resp. Harman/Kardon resp. Bose ... ktoré boli už v nejakom automobile kabeláž, zosilovač, subwoofer a kapacitor a daj to spraviť nejakému maníkovi čo sa do toho vyzná a neposerie na tom nič, +- nebolo by zlé dať do auta na vytlmenie Dynamat, ale predpokladám, že na to nebudeš ochotný vyhodiť financie ďalej by som uvažoval o nejakom dvojdinovom autorádiu resp. jednodinovom s výsuvnou obrazovkou a je to môžeš si pustiť hudbu ako sa ti páči ešte aj s videoprojekciou a k vrcholu mojej úvahy by som dodal, že všetko sa dá, len treba chcieť a mať peniaz, dá sa to robiť aj postupne ak nemá človek hneď na stole zopár papierových...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
-.-
a skor ako by si cakal
teda vlastne vidno to aj s fotiek fólie, elektróny (s nesquiku najlepši ak nájdeš) a namiesto výfuku lešenársku rúru a máš super ultra cool "vytunené" auto...