Potreboval by som sa naučiť niečo o autách,motoroch
Čaute chcel by som sa spýtať či by niekto nevedel poradiť čím sa dostanem do toho že budem niečo vedieť o autách,motoroch dlho čítam články o autách a zaujíma ma to ale stále som sa nedostal k tej podstate ako funguje motor a tak a moc ma to zaujíma a
@kjubis este som si spomenul na jednu stranku, ktoru som už dávnejšie čítal » www.autorubik.sk/category/techni... , a na youtube normalne zadaš piston engine a tam maš aj principy fungovania motorov ako funguje common rail a kopec kopec iných vecí len sa treba pohrat aj z anglinou
zožeň si nejaké staré knihy z autoškoly, tam je toho dosť, neviem ako to je v tých dnešných, nakoľko dnes už z konštrukčnej časti skúšky nie sú pri vodičáku
veľa toho nájdeš aj na wiki, ak budem mať čas pohľadám či nemám niečo v elektronickej podobe aj ja doma ešte zo strednej
@Kjubis A na akú strednú chodíš?
však ak nieje v okolí, tak existujú intráky a tak
Ináč, ak niečo nevieš, napr ako funguje to a hento, vždy si daj princím činnosti a k tomu slovo čo chceš vedieť ako funguje napr.:
-princíp činnosti 4.dobého zážihového motora
-princíp činnosti bŕzd na aute
A tam ti víde 1000000 článkov na danú tému+ rozšírené obkecanie, aj ako sa rôzne veci delia čo sa vyrába, čo je už staré a tak
pozri si na youtube kanal EngeneeringExplained, chalanisko slusne vysvetluje, asi najlepsi je v tomto.. Od zakladnych principov cez rozne mechanizmy az po zlozite upravy pouzivane v motorsporte..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a uz len listuj
ak mas este nejake otazky tak TS
veľa toho nájdeš aj na wiki, ak budem mať čas pohľadám či nemám niečo v elektronickej podobe aj ja doma ešte zo strednej
však ak nieje v okolí, tak existujú intráky a tak
Ináč, ak niečo nevieš, napr ako funguje to a hento, vždy si daj princím činnosti a k tomu slovo čo chceš vedieť ako funguje napr.:
-princíp činnosti 4.dobého zážihového motora
-princíp činnosti bŕzd na aute
A tam ti víde 1000000 článkov na danú tému+ rozšírené obkecanie, aj ako sa rôzne veci delia čo sa vyrába, čo je už staré a tak
teoria jazdy bohuzial nieje nikde vo forme videa