stalo sa mi už druhý krát pri dvoch rôznych osobách
pošlem im správu, v odoslaných správach ju mám označenú tak že ju oni ešte neprečítali ale viem že už boli online (to znamená že mali šancu prečítať si ju) potreboval by som vedieť či sa m
a) su tie osoby ako ja, alebo redakcia, ze chodi tam velmi vela sprav a proste citame ich s odstupom casu, lebo niekedy sa neda stihnut precitat vsetko (a viem ze viac ludi nestiha citat kazdy den vsetko)...
b) moze ta bojkotovat dana osoba
c) ta osoba mohla pisat blog alebo daco a nevsimla si ze prisla nova sprava...
Seina, ak by ju dotycny nechtiac vymazal, tak system ju berie ako vymazanu (cize nie neprecitanu), system predpoklada, ze co je vymazane je aj precitane...
a ešte by ma zaujímalo že keď som si robil blog (ako tá uplne prvá registrácia) tak som si dával nick ja som si dal že PeDall ale ono ma to všade vypisuje ako Pedall viem že to berete ako moc velký perfekcionizmus ale pre mňa to dáva zmysel nedalo by sa niečo urobiť aby som mal nick PeDall a nie Pedall (koniec koncov taký som ho tam písal tak neviem prečo to vypisuje ináč)
Pedall skus si to dat takto Pe.Dall alebo Pe Dall malo by to vijst ,ale s tym ,ze tam bude taka malinka medzerocka a co sa tyka tych sprav ,tak napr.ani ja niekedy pol roka nikomu neodpisem z nedostatku casu,alebo sa mi jednoducho nechce a nemam naladu na niektore priblble spravy Nehovorim ,ze tie tvoje su priblble ,ale tak celkovo Dufam ,ze to vsetci citaju a vypindaju ma az to kossti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Proste si to neprecitali
a) su tie osoby ako ja, alebo redakcia, ze chodi tam velmi vela sprav a proste citame ich s odstupom casu, lebo niekedy sa neda stihnut precitat vsetko (a viem ze viac ludi nestiha citat kazdy den vsetko)...
b) moze ta bojkotovat dana osoba
c) ta osoba mohla pisat blog alebo daco a nevsimla si ze prisla nova sprava...
a ešte by ma zaujímalo že keď som si robil blog (ako tá uplne prvá registrácia) tak som si dával nick ja som si dal že PeDall ale ono ma to všade vypisuje ako Pedall viem že to berete ako moc velký perfekcionizmus ale pre mňa to dáva zmysel nedalo by sa niečo urobiť aby som mal nick PeDall a nie Pedall (koniec koncov taký som ho tam písal tak neviem prečo to vypisuje ináč)