@lubkamjustinkabieberka = wááááu si to vyhrala na plnej čiare , hlavne že píŠem admin nám nepomože a bil by som Ťa s CDčkami od Justina cely deň kým by ťa to neprešlo
@73 milý pán admin tu na to jebe zvysoka. a úprimne - bude mi jedno, ak mi dá ban. aspoň dokáže, že zvláda človeka zabanovať. a potom mu už pokoj nedám, kým nezruší všetky tie fejky a drbnuté ankety.
tu si jeden user vlastne robí dobrý deň z Birdzu, adminov, userov naraz...
Ja som drzý a vulgárny, ale klobúk dole, toto je sila. Môcť, tak @lubkamjustinkabieberka jednu strúhnem... alebo viete čo? rovno dvoje, nech tak skoro nezabudne a nech drží tu svoju hubu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
icte do pici
Moje meno je Schizo, a rád by som ti oznámil že ti dobre jebe.
ie.
Ahoj čau je prievidzský pozdrav
ie? no mohol si si všimnuť že ja nie som z prievidze DD
Podľa môjho skromného názoru ti maximálne drbe a zaslúžiš si facku.
Keď si ju dáš, chyť si spodnú peru, pretiahni si ju cez hlavu a prehltni.
a ty, @admin - ak máš aspoň TROCHU rozumu, zmaž to. Teraz.
Congratulations, you won!
... a TY budeš na našom čele
Ak máte trochu súdnosti a rozumu tak vás prosím a žiadam, zmažte to, toto nieje normálne.
Ja som drzý a vulgárny, ale klobúk dole, toto je sila. Môcť, tak @lubkamjustinkabieberka jednu strúhnem... alebo viete čo? rovno dvoje, nech tak skoro nezabudne a nech drží tu svoju hubu...