Miluj svoju rodinu mamku sestru brata starkú bratranca sesternicu najlepšiu kamaratku kmarata.. .......... Alebo si kúp hava ... Ten ťa nikdy nesklame narozdiel od niektorých ĺudí
@badassboy hej, chodím je to super sú tak vďační vždy ešte keď vedia že pre nich vždy niečo mám .. lebo mne zomrel psik a naši mi nechcu dovoliť noveho velkeho už..tak si to nahrádzam aspoň takto..
hm, podľa mňa to, že niekoho budeš milovať ti automaticky nezneguje pocit prázdnoty
skús milovať niekoho, kto nemiluje teba.. ten pocit prázdnoty by sa ešte zväčšil
neviem, asi som jediná, ale chcieť milovať hocikoho/hocičo iba preto, že ja sa cítim nejaký neúplny je úplne odveci
@badassboy kamko najprv potrebujes milovat seba, citi radost zo zivota a totalnu naplnenost aby si sa musel o nu delit s niekym.....ked citis prazdno a snazis sa aby ti ho zaplatal niekto iny...to nebude dlho fungovat...a bude to boliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
môžeš milovať jeho! nie vážne, kup si nejake zvieratko..alebo začni chodiť do útulku venčiť psíkov budeš plný lásky! aspoň ja bývam
To je isto kamarát pána Mrkvy!
môže byť?
skús milovať niekoho, kto nemiluje teba.. ten pocit prázdnoty by sa ešte zväčšil
neviem, asi som jediná, ale chcieť milovať hocikoho/hocičo iba preto, že ja sa cítim nejaký neúplny je úplne odveci
A psa vrelo odporúčam. My máme havkáčku a to je láska jak hrom (a krúti chvostom aj vtedy, keď sa jej vyhrážam útulkom )
ustami na mojom mikrofóne