13rocne dievca, objavilo taje masturbacia, a neviem ci ma v tom pokracovat, nezda sa mi ze by som bola na tom zavisla, nemasturbujem casto, a raz som vydrzala aj 3mesiace bez...ale aj tak je to super pocit..mam v tom pokracovat, aj napriek tomu ze som kre
loooooooooool 3 mesjace? by ma ohlo ale ked si krestanka no to je hriech myslim teda nevjem asi by si to n emala robit ja nevjem ja v boha neverim cize ma to netrapi
dyk jaka moralna dilema inak odporucam pokracovat a je*at na celu cirkev a este asi vcera tu niekto zverejnil blog ktory citoval jednu neviem aku stranku a pisalo sa tam ze ked masturbujes si ghotic ROFL...ja len tolko
Jasné, že nesmieš, to je hriech, za to pôjdeš do pekla!!!
Takto ti poviem: Keď vládla cirkev, bol za to trest smrti... Samozrejme, že cirkev absolútne nezmenila svoje debilné stanovisko, ibaže už nemá tú moc, aby ľudí za to popravovala. Tak si vymýšľa hlúposti, že je to škodlivé atď. Ale to všetko vždy robila len pre upevnenie svojej moci a zotročovanie ľudí.
V skutočnosti je masturbácia zdraviu prospešná, hovoria to vedecké výskumy. Takže rob to ďalej... A ser na kresťanstvo, masturbácia je užitočnejšia.
Ja by som sa vymasturbovala na celu cirkev... Kurnik, uz mi to lezie na nervy... Akoze chcela by som vidiet chlapa, ktory by nesexoval az do svadby a este k tomu by si ho ani nehonil... Akoze... tomu by bud roztrhlo vajcia alebo by bol z neho cirkev...
Prečítajte si priamo na tejto stránke rubriku Slovenský sex. V jednom článku sa tam píše že 92,6% dievčat to pokladá za normálne a to je na slovenskú 84% veriacich.
E OMG v deviatich? Ved semeniky zacinaju produkovat spermie okolo 12 tich. To miesto ejakulatu museli pustat len vodu alebo puder A k teme: OPOVAZ TO ROBIT, odpadnu ti ruky, a ksicht sa ti premeni na prdel... BOOOZE, UTFG... este aj google ti urcite povie ze by si to mala praktizovat....
ludia toto je chore jedna normalna otazka a vy jej nmozete dat normalnu radu ? Rozhodne nemasturbuj je to chore a robia to len chori ludia ja to dodnes lutujem lebo mi neprestali rast vlasy rastu mi z toho nechty a chply a vsetko mozne ....
sorry - len som skúšal či tie eeeeeečka zase tak vyletiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
raz som na anglinu hladala nejake stranky... vies health care a how to keep fit.. noo a nasla som takuu jednu stranku.. a masturbacia bola na poprednych miestach podla mna neublizi.. aale to, ze za to as chodi do pekla je druhaa.. ale to nevadii.. pokial je nam tu na zemi fajn
jaaaaj skapala som z tych komentov niektorych!!! .....samozrejme pokracuj!! ....a v cirkvi fakt nie su vsetci svaty!!tak tak!!! pobavili ste ma .......urcite pokracuj,na veku nezalezi!!ani na nicom!
Elka ty si fakt dobre jebnutá...tvoja rada je fakt super...ved písala že ide o 13 ročné dievča a ty jej napíšeš taku volovinu.ja sa k tebe nevyjadrujem.tie tvoje komentáre su čím dalej lepšie...
masturbovať môžeš,na tom nic neni.keby si sa stale mala ohliadať na cirkev tak by si o chvílunemohla ani vyliezť z domu...aj tak nam trepu pičoviny.každý verí v čo chce a robí podla svojho svedomia.ak ti to robí dobre tak v tom pokračuj.
Jasne, ze v tom pokracuj a netrap sa, ze by to bol hriech. Boh ta stvoril taku aka si, aj s tvojimi sexualnymi potrebami, a treba sa nejako uspokojovat. Je to zdrave a spoznavas tak lepsie svoje telo, co ti neskor pomoze pri sexe, lebo budes vediet co sa ti paci a ako dosiahnut najlepsie orgazmus. A na svete je po kokot krestanov, myslis si, ze to nikto z nich nerobi? Skoro vsetci to robia, tak to hod za hlavu, uvolni sa a uzivaj si to, ved je to super.
MYslis si že taky farar si to nerobi? samozrejme ze hej...a možno aj pocas spovede: neviem ako to u nas chodi ci su na to tiež take tie kabinky jak vo filmoch...v kostole osm nikdy nebola......
ale aj tak mi skôr toto vsetko pride ako dobrý vtip
hahahhahaha...... sory.... to ze si krestanka nevadi mozes masturbovat ale nemusis my chalani musime masturbovak ked si nehonime viac ako 5dni tak sme nadrzani dotieravy a mame uz nadbytok semena ty nemusis ale mozes a neboj boh sa nenahneva
viem, ze uz ubehlo par rockou..ale ak to stale riesis...nasiel som na odpoved a ak to uz je za tebou..tak to posluzi dalsim co sa budu chciet dopatrat k pravde...a nie pubertalnym nazorom...=//
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Takto ti poviem: Keď vládla cirkev, bol za to trest smrti... Samozrejme, že cirkev absolútne nezmenila svoje debilné stanovisko, ibaže už nemá tú moc, aby ľudí za to popravovala. Tak si vymýšľa hlúposti, že je to škodlivé atď. Ale to všetko vždy robila len pre upevnenie svojej moci a zotročovanie ľudí.
V skutočnosti je masturbácia zdraviu prospešná, hovoria to vedecké výskumy. Takže rob to ďalej... A ser na kresťanstvo, masturbácia je užitočnejšia.
Prepac... Urcite som nemala v umysle nikoho zabit, ked som pisala ten prispevok, ale v kazdom pripade ma potesilo, ze som ta pobavila.
Normálne ma prekvapuje že sa pýtaš.
daj si to patentovať
LOL taku picovinu som uz dlhooo nenapisal
mne to vobec nepride smiesne, pride mi to ako uplne trivialna bezna otazka
nech je to myslene akokolvek kazdopadne v tom pokracuj, je to zdrave
sak si rob co sa tebe páči, za také veci sa dneska neupaluje
OH MY GOD
OH YES
OH MY GOD
YEEEEEEEEE
YEEEEEEEEEEE
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
...>>> už som sa spravil
>>>>> žiaden boh ťa nepotrestá
>>>>> JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
masturbovať môžeš,na tom nic neni.keby si sa stale mala ohliadať na cirkev tak by si o chvílunemohla ani vyliezť z domu...aj tak nam trepu pičoviny.každý verí v čo chce a robí podla svojho svedomia.ak ti to robí dobre tak v tom pokračuj.
ale aj tak mi skôr toto vsetko pride ako dobrý vtip
» www.horiaciker.sk/e-poradna.php?q...