Dobrý deň, čaute, mám problém rozišiel som sa z babou z ktorou som chodil 2 roky neviem toľko krát sme sa rozišli a všetko okolo toho proste otras, a aj tak mi chýba neviem či to je zvyk ale niekedy ma to vždy serie, chcem zabudnúť typy? Rady? Dakujem.
Podľa mňa nič ťa z toho nedostane tak dobre, ako čas A aj keď je to teraz ťažké, ono to postupne pôjde...
len sa zamestnaj, začni na niečom pracovať napríklad a hlavne ak sa cítiš úplne najhoršie, obklop sa vecmi, ktoré pre teba majú zmysel, ľuďmi, ktorých máš rád a dostaň to zo seba von, kľudne aj opakovane... porozprávaj sa, alebo papier znesie veľmi veľa
Daj sa s niekym čím skôr dokopy, veľa ľudí hovorí že to nie je dobré hneď po rozchode, ale klin len klinom vybiješ.
Samozrejme nech to je niekto kto ťa priťahuje, nie len tak úplne hocikto.
A ak nemáš nikoho takého vhodného na to momentálne v živote, tak si nájdi niečo čo ťa zabaví a pri čom nebudeš myslieť na ten rozchod/na ex.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
len sa zamestnaj, začni na niečom pracovať napríklad a hlavne ak sa cítiš úplne najhoršie, obklop sa vecmi, ktoré pre teba majú zmysel, ľuďmi, ktorých máš rád a dostaň to zo seba von, kľudne aj opakovane... porozprávaj sa, alebo papier znesie veľmi veľa
Samozrejme nech to je niekto kto ťa priťahuje, nie len tak úplne hocikto.
A ak nemáš nikoho takého vhodného na to momentálne v živote, tak si nájdi niečo čo ťa zabaví a pri čom nebudeš myslieť na ten rozchod/na ex.
mozno to pride pomaly
Dôležité je vydržať a ísť si za svojim - za svojou
Držím palce.