Mam chalana lenze z jeho strany mam pocit ze sa vyparila laska. Ked sme sa spoznali bola som panna a s nim som zacala sexualne zit. Chalan moze mat babu rad moze ju milovat ale ked to neklape v posteli vztah konci. Prosila by som radu od chalanov co sa va
a preco si si taka ista, ze mate problemy vo vztahu kvoli tomuto? totiz ak by ostatok bol perfektny, hadam by ti sam povedal daco o tom, aspon naznacil...a preco sa nespytas jeho, co by chcel od teba?
lebo ja som bola panna...a pre neho som frigidna...on ma rad nadrzane nazhavene baby a ja sa chcem zmenit chcem mu to dopriat lebo ho lubim ...a viem ze je to srkz sex vsetko...
otazka: a si frigidna? ak nie, tak potom nie je co menit, nemozes sa nasilu premoct a zacat robit zo seba nymfu ked to tak necitis, tak ci tak by to bolo nahovno lebo by to bolo iba predstierane.
ak chces ozivit sexualny zivot tak skus sexshop, zmeny poloh, miest atd.
dievca zlate uz tu bolo vsetko viac menej vyjadrene...vyser sa nanho. naozaj potrebujes mat pri sebe niekoho kto ta ma len na sex a este chces aj robit nieco co (zjavne-lebo keby si chcela tak by si to uz urobila) sama nechces len preto aby si ta zacal VAZIT? to je blbost jak voda v kosi nehnevaj sa. skor ako nad zmenou svojho spravania sa v posteli nechces pouvazovat nad zmenou partnera?
@patrixo dramatizujem? ona má pocit že ju už neľúbi. ona chce vzťah udržať, tak chce vymýšľať niečo nové aby si ju vôbec začal vážiť..
ak by ju naozaj ľúbil, tak baba NEPOCHYBUJE o jeho citoch a VIE, že si ju váži.. a o tom že chce (pre toho kto ju neľúbi a neváži si ju) s ním ďalej spať, lebo má chúďa dievča pocit, že sexom sa to akože spraví..
@patrixo ja nehovorím že ňou je.. len dotyčný - ak ju rád nemá a neváži si ju, môže mať taký pocit.. kedže chce nymfomanku a ešte je pre neho frigidná.. toto mi chlap povie tak skončil v momente..
už som sexom skúšala riešiť vo vzťahu veľa vecí, no sex v takýchto prípadoch riešením nie je.. a v jej prípade by som to s partnerom riešila inak.. buď ju má rád takú aká je alebo nemá.. nič viac, nič menej.. bud alebo.. a v tomto prípade mi to príde ako alebo
@sindy3 - "Chalan moze mat babu rad moze ju milovat ale ked to neklape v posteli vztah konci."
...pokiaľ je ten chalan ehm, dodal by som. a tiež by som dodal že to že nie si dračiča nemusí byť jednoznačne tvoj problém, napríklad počula si niekedy niečo o tom, že chlap môže ženu "nažhaviť"? skrátka... príliš málo informácií na to aby sa ti dalo poradiť. môže to byť tým že si "slušňáčka" a bojíš sa prestať kontrolovať, aby ti potom zo seba nebolo trápne, môže to byť tým že ťa on nijak nevzrušuje, či už preto že proste nevzrušuje (nekompatibilita hormónov/energií), alebo preto že je drevo, môže to byť tým že nie je drevo ale sebec, môže...
...príliš veľa možností, príliš málo informácií na to aby sa ti naozaj niečo dalo poradiť.
no ja mam sex velmi rad, predtym som mal babu ktora bola v posteli diabol, ale aj tak to nezachranilo nas vztah, teraz nesexujem s mojou terajsou vobec a je to v pohodicke, nemyslim si ze ochladnutie vztahu je otazkou sexu...
@sindy3 vzťah je o kompromisoch, je ľahké povedať (resp. počuť od iného) "nemeň sa" nech sa to týka čohokoľvek, ale nikdy nenájdeš niekoho, pre koho by si nemusela zmeniť ani čo najmenšiu maličkosť... a ak sa poobzeráš okolo, tak si všimneš, že ľudia sa zvyknú rozchádzať kvôli všelijakých debilinám, takže by som povedala, že nepočúvaj rady typu "zabudni na neho, choď od neho preč", to vieš len ty sama a on, aký vzťah máte a či sa oplatí na niečom zapracovať alebo nie... tu si veľmi často domýšľajú na základe pár riadkov, ako to celé funguje...
no a teraz úplne k veci - už tu odznelo, že porozprávaj sa s ním sama... je dôležité mať medzi sebou úprimnosť. ak ju máte, a niečo mu chýba (resp. tebe) tak si to navzájom poviete a budete to riešiť... ak ju nemáte a to ťa prinútilo "riešiť" problém s cudzími ľuďmi, tak by ste mali na nej zapracovať...
a nakoniec sa možno dozvieš, že to vôbec nie je sexom
@sindy3 ak je to len koli sexu tak sa na neho vyser.. Nehovorim, ze sex nie je dolezity, ale akonahle sa to pre niekoho stane najdolezitejsou castou vztahu, tak to mozte zabalit.
ahoj ty nemas preco nieco menit a to ze chces zachranit vztah tak to je len viac menej kvoli tomu ze si prisla s nim o panenstvo ako je to u viacerych mladych dievcat neboj nic najdi noveho a bude ti urcite lepsie ved si pekna mlada baba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@sindy3 podla mna by si sa nemala chciet menit...
ak chces ozivit sexualny zivot tak skus sexshop, zmeny poloh, miest atd.
ak by ju naozaj ľúbil, tak baba NEPOCHYBUJE o jeho citoch a VIE, že si ju váži.. a o tom že chce (pre toho kto ju neľúbi a neváži si ju) s ním ďalej spať, lebo má chúďa dievča pocit, že sexom sa to akože spraví..
už som sexom skúšala riešiť vo vzťahu veľa vecí, no sex v takýchto prípadoch riešením nie je.. a v jej prípade by som to s partnerom riešila inak.. buď ju má rád takú aká je alebo nemá.. nič viac, nič menej.. bud alebo.. a v tomto prípade mi to príde ako alebo
ono sa povie, človek sa učí celý život a sprostý zomrie.........tak aj v sexe sa človek zdokonaľuje, čím ho viac prevádzkuje...
katastrófa je však, keď dvaja mladý ľudia si nevedia v posteli užiť...........
treba však podotknúť na jednu závažnú a myslím najdvôležitejšiu vec, na to aby ste boli spokojní treba lásku, láska v posteli robí divy....
nasilu a z povinnosti to nie je ono a nemôže to ani fungovať..........filip
...pokiaľ je ten chalan ehm, dodal by som. a tiež by som dodal že to že nie si dračiča nemusí byť jednoznačne tvoj problém, napríklad počula si niekedy niečo o tom, že chlap môže ženu "nažhaviť"? skrátka... príliš málo informácií na to aby sa ti dalo poradiť. môže to byť tým že si "slušňáčka" a bojíš sa prestať kontrolovať, aby ti potom zo seba nebolo trápne, môže to byť tým že ťa on nijak nevzrušuje, či už preto že proste nevzrušuje (nekompatibilita hormónov/energií), alebo preto že je drevo, môže to byť tým že nie je drevo ale sebec, môže...
...príliš veľa možností, príliš málo informácií na to aby sa ti naozaj niečo dalo poradiť.
fakt nezávidím babám čo to majú takto..
no a teraz úplne k veci - už tu odznelo, že porozprávaj sa s ním sama... je dôležité mať medzi sebou úprimnosť. ak ju máte, a niečo mu chýba (resp. tebe) tak si to navzájom poviete a budete to riešiť... ak ju nemáte a to ťa prinútilo "riešiť" problém s cudzími ľuďmi, tak by ste mali na nej zapracovať...
a nakoniec sa možno dozvieš, že to vôbec nie je sexom