Pred rokom som napísal kamarátke že ju mám rád ona dala ale jasne najavo že nemá záujem no teraz mám pocit akoby ma mala rada i keď často hovorí že sme dobrí kamaráti ale ja ju neviem prečítať a neviem či sa mám zas o niečo pokúsiť.
Presne toto sa mi stalo u kamaráta, ona asi nevie čo chce tiež...Netlač na ňu veľmi, ani jej nebud po ruke hned, to u báb zvykne zabrať, aspon u mna to tak býva
baby su strašne zvláštne, ked majú čo chcu tak si to nevážia dakedy (nie všetky samozrejme, ale 10% hej) asi patrí medzi ne, skús jej dakedy povedať že sa ti nedá, nemáš čas alebo niečo, vieš ako sa vraví, človek si uvedomí čo mal len ked to stratí...
Ja mám zase skúsenosť, že kamarátovi sa páčila kamarátka, dal jej to najavo, ona ho odmietla, ďalej sa vídali ako kamaráti, po polroku ona prišla na to, že aj on sa jej celkom páčil, on ju už potom nechcel, teraz sú obaja radi, že sa vtedy nedali dokopy a obaja sú šťastní s niekým druhým.
inak to si ja furt hovorim, ked ma nejaka odmietne, ze "sak pockaj, budes ma ty este chciet, jak ta bleskurychle poslem dopici potom"... ale nikdy ma nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
baby su strašne zvláštne, ked majú čo chcu tak si to nevážia dakedy (nie všetky samozrejme, ale 10% hej) asi patrí medzi ne, skús jej dakedy povedať že sa ti nedá, nemáš čas alebo niečo, vieš ako sa vraví, človek si uvedomí čo mal len ked to stratí...
nájdi si iný objekt záujmu.