jj všade, kde sa registrujem, si vytváram po dva účty, aby som okamžite mohla sama sebe poslať 20 správ a vytvoriť si fiktívny dojem žiadanosti, a ako že som bitch a neodpisujem.
@leilla zbožňujem keď niekto nepochopí a ešte aj musí urážať..
neviem čo to má s mojím vekom alebo inteligenciou, ale tvoja nedospelá reakcia hovorí sama za seba.
mala som na mysli to, že či ste si niekto zvykli na nejaký počet neprečítaných správ(nie že si ich pravidelne z druhých mailov či nickov dopĺňate) a proste ich čítať ani nejdete, len to číslo máte ako zvyk, namiesto nuly..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@3
ty máš max 15, že? vek aj iq.
neviem čo to má s mojím vekom alebo inteligenciou, ale tvoja nedospelá reakcia hovorí sama za seba.
mala som na mysli to, že či ste si niekto zvykli na nejaký počet neprečítaných správ(nie že si ich pravidelne z druhých mailov či nickov dopĺňate) a proste ich čítať ani nejdete, len to číslo máte ako zvyk, namiesto nuly..
velmi ale velmi zaujimava otazka. ale nie dakujem neprosim
no raz som mal take obdobie ze som mal 2 neprecitane SMS v mobile neviem preco ale chcel som ab to tak ostalo
ale mozno to bolo tym ze mne moc nechodili SMS
praveze si davam zalezat, aby som mal nulu, nemam rad ked mi tam svieti nieco neprecitane
inak minule som dostal od @matkatereza 200 TSiek, čiže mi to bolo v tomto prípade úplne jedno čo mi tam bliká. Ale nepotrpím si na tom.