".. e-mail nie je hmotna vec, aby sa mohol "vlastnit" (??)" S tym si dovolim nesuhlasit. Ja osobne mam doma mail server ktory vyuzivam a som jeho vlastnikom. Taktiez som vlastnikom domeny na ktorej prevadzkujem vlastny mail t.j cochcem@cochcem.sk takze s teoretickeho ale aj praktickeho hladiska som vlastnikom mailu t.j hmotneho serveru a nehmotnej domeny a webhostingu.
@malapohroma bez problemov si vytvorim 1000 mailov a do pol hodiny ich necham zrusit pokial by slo len o registraciu. Robim to tak pravidelne pokial potrebujem tak napriklad na tejto stranke » 10minutemail.com/10MinuteMail/in... vygeneruju ti mail a o 10 minut (ak si ho nepredlzis o dalsich 10) sa zmaze.
@malapohroma ... na keci choď do nastavení konta a v ľavom menu máš ako poslednú možnosť zrušenie konta (zrušenie prebehne do 30 dní, ale nemôžeš sa počas tej doby prihlásiť, pretože prerušíš proces rušenia nicku) .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
btw. ocenujem intelektualne vyjadrovanie ale co je moc to je moc.. e-mail nie je hmotna vec, aby sa mohol "vlastnit" (??)
a konto na A*ETE sa da zrusit?
@malapohroma tu vobec nejde o to, ci vlastnis email, ale ci pouzivas mailoveho clienta.. ked nevies tak nefusuj