Nevedel som nájsť špecifikácie k jednej súčiastke tak som ho poprosil o jednu presnú hodnotu z katalogového listu. Napísal mi presnú hodnotu. Vyzerala velmi uveritelne. Potom som strávil hodinu hladaním a nikde ta informácia nebola. Poprosil som ho o celú vetu alebo odstavec. Dostal som ho. Aj tak som to nenašiel. Poprosil som ho o presný názov dokumentu a kapitolu. Nesedel počet strán ani štýl kapitol...
Nakoniec z nieho vyliezlo že si to vymyslel ako priemer všetkých katalogových listov súčiastok čo do neho nahrali, ježiši. Tak som mu povedal že to takto robiť nejde a nech ľudom nedáva vymyslené hodnoty. Tváril sa že to posunie dalej aby sa to nestávalo a od vtedy som mu radšej nepísal.
Najlepšie je použitelný ako taká inteligentnejšia encyklopédia alebo nápomocnejší vyhladávač na rýchle dohladanie a vysvetlenie nie uplne špeciálnych vecí.
@r4ptor@5 tiež som skúšal na moje MCU v C++. Na vysvetlenie jednoduchých vecí výborné. Na primitívne kódy aj mierne zložitejšie výborné ale potom sa dostaneš do bodu kedy komplexnejší kód nevysvetlíš ani na 5x a vždy ti z neho vylezie nejaka blbosť...
Najviac ma prekvapilo keď som mu dal na základe všetkých tém ktoré sme riešili a tiež môjho prístupu k veciam všeobecne analyzovať typ mojej osobnosti. Až na jedno písmenko to trafil a boli to príbuzné typy.
Skusal som od zaciatku. Az prednedavnom som to realne vyuzil ked som potreboval vediet veci o ktorych sa tazko googli a nechcelo sa mi filtrovat internet. Zacinam to viac a viac pouzivat namiesto googla.
áno, používam ho na všelijaké tasky, v prvom rade ako svojho otroka, ktorý za mňa píše maily a rieši simple tasky, vymýšla, čo budem jesť, variť, nakupovať a tak podobne a v poslednej dobe, odkedy je zadarmo 4ka ho používam na určovanie rastlín a živočíchov, identifikáciu problémov s pestovaním rastlín (napírklad som mu odfotila hnedé škvrny, ktoré sa mi robili na rajčinách a on správne identifikoval, že sa jedná o deficit vápniku..)
je to šikovná vecička
@abstraktdepres@3 dude... neni lahsie proste znasilnit google a najst si ten datasheet ? ja som aj cinske exotiky vzdy nasiel datasheety.
AI dava odpovede vyhodnotene ako weighted average z toho co viem a zazivam, odpoved by som teda nezhadzoval ako bezcennu ale od teba bolo naivne pytat nieco taketo
kazdy nastroj je tak dobry ako dobre ho vies pouzivat.
Tak evidentne bola blbosť pýtať sa to AI. Na druhej strane to dokazuje že na niektoré veci sa vôbec nehodí. Navyše si vymyslí dôverihodne pôsobiacu informáciu čo môže narobiť ešte problémy.
Projekty sú krásne, máme z toho radosť. Len sa to musí poriadne pretransformovať z DIY na serioznu výrobu a technicky vybavenú firmu. Čo sú v mojom prípade stroje za šialené sumy... Ale vážim si že na všetko už niesom sám
@thinkaboutjustice@16 free verzia už má pár mesiacov GPT-4 na limitovaný počet dotazov na deň, myslím, že tam môžeš uploadnúť nejak do 5 obrázkov a na nejaký počet dotazov ti odpovie najnovšia vezria, po ich vyčerpaní ťa prepne na staršiu verziu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nakoniec z nieho vyliezlo že si to vymyslel ako priemer všetkých katalogových listov súčiastok čo do neho nahrali, ježiši. Tak som mu povedal že to takto robiť nejde a nech ľudom nedáva vymyslené hodnoty. Tváril sa že to posunie dalej aby sa to nestávalo a od vtedy som mu radšej nepísal.
Najlepšie je použitelný ako taká inteligentnejšia encyklopédia alebo nápomocnejší vyhladávač na rýchle dohladanie a vysvetlenie nie uplne špeciálnych vecí.
je to šikovná vecička
AI dava odpovede vyhodnotene ako weighted average z toho co viem a zazivam, odpoved by som teda nezhadzoval ako bezcennu ale od teba bolo naivne pytat nieco taketo
kazdy nastroj je tak dobry ako dobre ho vies pouzivat.
inak ako idu projekty ?
Projekty sú krásne, máme z toho radosť. Len sa to musí poriadne pretransformovať z DIY na serioznu výrobu a technicky vybavenú firmu. Čo sú v mojom prípade stroje za šialené sumy... Ale vážim si že na všetko už niesom sám