ak idem do spoločnosti dám si ho, ale ak som sám, poprípade s ľudmi ktorým to nevadí tak si ho nedám.... radšej sa prírodne spotím ako by som mal umelo voňať
deodoranty nemam rada...smrdi to jak ca...a aj tka cez to ten ot je citit a potom tie flaky na trickach....
ja používam antiperspriranty ..... a nonstop nie len vlete....sak v zime ked sa budem nahlit v hrubej bunde dojdem do skoyl a budem smdet jak sa patri? tiez taka otazla...
a jedine deo ktoer pouzivam je kokosova balea v nudzovych pripadoch allebo ked chcem vynimocne troska smrdiet za kokosom
no jaska, a hlavne po nom nesmrdiiiim DEO FEMME je bez parfemu takze si stale mozem dat hocijaku vonavku, na ktoru mam chut super vecicka! a je bez chemie comu sa tesim brutalne!!!! je od deo-kosmetika.sk keby ste mali zaujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja používam antiperspriranty ..... a nonstop nie len vlete....sak v zime ked sa budem nahlit v hrubej bunde dojdem do skoyl a budem smdet jak sa patri? tiez taka otazla...
a jedine deo ktoer pouzivam je kokosova balea v nudzovych pripadoch allebo ked chcem vynimocne troska smrdiet za kokosom