Nie je mozne odpovedat lebo inteligencia nie je len jedna......davnejsie som cital knihu o tejto tematike kde boli rozne "" druhy inteligencie"" presne definovane ale uz si to moc nepamatam tak to napisem len svojimi slovami ...
Pre niekoho su zivot cisla a fakty....
Pre niekoho je to vecna hra ako okaslat system vo svoj prospech zatial co ini sa ucia hrat ho podla pravidiel ...
Potom su tu ludia ktori sa riadia hlavne svojim instinktom a maju dobre vyvinutu intuiciu (co znamena ze dokazu predvidat dosledky z minimalneho poctu informacii) na tomto principe pracuju napriklad aj vestice (teraz nehovorim o tych poulicnych cigankach a o fejkeroch ) ale skutocne dobra vestica nepracuje s nadprirodzenymi javmi ale s faktami a permutaciami ich dosledkov...
Tych foriem inteligencie bolo asi 9 v tej knihe .... a ja osobne jej verim....
Mozete zmerat IQ v oblasti logiky matiky ale nikdy nemozete zmerat ludsku skusenost, instinkt , siesty zmysel a ten jedinecny element ktory robi kazeho z nas sameho sebou
som až tak inteligentná, že mi občas inteligencia vypadne niekedy nechápem... no každý je vlastne inteligentný, lebo má nejakú hodnotu IQ ale tak v mojom prípade sa nemusím považovať, robili mi nejaké tie IQ testy...
Presne ako sa píše v @2 , existuje niekoľko druhov inteligencie.
Poznám podrobnejšie rozdelenie, ale také základné je na: 1) abstraktnú (obstojná, v niečom veľmi dobrá,v niečom priemerná) 2) praktickú (lepší priemer) a 3) sociálnu (tu som úplný idiot).
moja inteligencia je na úrovni 5 ročného dieťaťa ale nehanbím sa za to To či som inteligentný nech posúdia iný poznám ľudí ktorý sa považujú za nadpriemerne inteligentných ba priam geniálnych a sú to totálny pakovia. Takže pozdravujem všetkých inteligentov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Pre niekoho su zivot cisla a fakty....
Pre niekoho je to vecna hra ako okaslat system vo svoj prospech zatial co ini sa ucia hrat ho podla pravidiel ...
Potom su tu ludia ktori sa riadia hlavne svojim instinktom a maju dobre vyvinutu intuiciu (co znamena ze dokazu predvidat dosledky z minimalneho poctu informacii) na tomto principe pracuju napriklad aj vestice (teraz nehovorim o tych poulicnych cigankach a o fejkeroch ) ale skutocne dobra vestica nepracuje s nadprirodzenymi javmi ale s faktami a permutaciami ich dosledkov...
Tych foriem inteligencie bolo asi 9 v tej knihe .... a ja osobne jej verim....
Mozete zmerat IQ v oblasti logiky matiky ale nikdy nemozete zmerat ludsku skusenost, instinkt , siesty zmysel a ten jedinecny element ktory robi kazeho z nas sameho sebou
dnes mi ide
Poznám podrobnejšie rozdelenie, ale také základné je na: 1) abstraktnú (obstojná, v niečom veľmi dobrá,v niečom priemerná) 2) praktickú (lepší priemer) a 3) sociálnu (tu som úplný idiot).
Najlepšie asi je v stave, keď podobné otázky neriešim ...