OH PODOTAZKA 2!!!! POUZILI BY STE V ROVNAKOM KONTEXTE TULIT AKO CUDDLE? Alebo ma pre vas kazde iny subtext?
(Napriklad ze tulit sa s kamosmi je ok, ale v anglictine cuddle pouzijem len pre partnera) alebo maju pre vas obe tie slova rovnaky uhhh "naboj"
@fukaj ňe, ja sa chcem cuddle s clovekom, kvoli ktoremu to forum vzniklo
@pubertslatinocelny mne mna aj v tomto pripade je give a hug ine ako give a cuddle. Niektorych kamosov ked vidim a objimame sa tak je to hug, s inymi cuddle. Rozdiel je intenzita, miera kontaktu, dlzka, etc.
Btw ocividne je to presne ako som si myslela - kazdy to ma inak. Takze dik, ale kludne pokracujte
Nebyť jednej kamarátky, ktorú som v mojom živote spoznal a ktorá by mi nebola až tak srdcu blízka, tak bol by som babe ani nedal nežnú pusku alebo ju tak silno neobjal ...aspoň pár týchto momentov v mojom živote bolo skvelých aj keď viem boli sme kamaráti, no moja myseľ si už predstavovala iné :/ ...v piatom ročníku sa mi zapáčila iná deva, keď tá moja pusinkovacia odišla ...a aj som sa ju pýtal vtedy o vzťah, že sa mi dosť páči ako dievča celkovo vizuálne, ale aj celkovo že je to taká slušnejšia holka, nedá komu stretne a tak, no nepochodil som vtedy, lebo ona že chce byť po rozchode sama ...no a bola s druhého konca republiky, z ďaleka, no ona vie určite že ona sa mi páči ...lajkujem jej fotky a aj v príbehoch keď sa sfotí ...tej by som rád dal pusu tiež, nebyť toľko ľudí a nie príliš súkromia + tam bolo ostré svetlo
@rebarboe mne toto pride ako strasne "mam 16 rokov a chcem byt edgy" nazor
(Tym nechcem tvrdit ze ty mas 16 rokov ani ze chces byt edgy, len to ma proste velmi "not like other girls" energiu )
Na dĺžke objatia. Túlenie sa považujem za niečo dlhé. Ale objatia sú pomerne zaujímavá záležitosť. Súhlasím, že to súvisí s tými troma vecami, ktoré si povedala. Nie je objatie ako objatie. Vo filme Servírka to bolo pekne povedané. „Drahé dítě, doufám, že jednoho dne tě bude někto objímat dvadset minut v kuse. Jen objímat. Neodstrčí tě, nepodívá se ti do obličeje, nepokusí se tě políbit. Jenom tě zavine do svých paží a bude tě pevně držet. Pevně, bez jakéhokoliv náznaku sobectví.“.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
(Inak takmer som ako moznosti urobila "ano" a "nie", lebo je tristvrte na sedem a ja som uz tyzden poriadne nespala. Nuz.)
Tzn da sa tulit s podtextom aj bez a ochotne sa tulim s kamaratmi bez kontextu
(Napriklad ze tulit sa s kamosmi je ok, ale v anglictine cuddle pouzijem len pre partnera) alebo maju pre vas obe tie slova rovnaky uhhh "naboj"
Obimanie- kamosi
Cuddle samo o sebe tiež tak, ale počul som "give me a cuddle" ako synonymne s "give me a hug", tak v tom prípade nie
@pubertslatinocelny mne mna aj v tomto pripade je give a hug ine ako give a cuddle. Niektorych kamosov ked vidim a objimame sa tak je to hug, s inymi cuddle. Rozdiel je intenzita, miera kontaktu, dlzka, etc.
Btw ocividne je to presne ako som si myslela - kazdy to ma inak. Takze dik, ale kludne pokracujte
A tulkam sa len s frajerom a mackami.
(Tym nechcem tvrdit ze ty mas 16 rokov ani ze chces byt edgy, len to ma proste velmi "not like other girls" energiu )
z dlhorocnej praxe kurevnika mozem povedat, ze jebat mozes s kdekym, ale tulit sa mozes len s laskou
@riddiculus na dlzke akoze co sa tyka rozdielu medzi hug a cuddle? hej za mna aj na dlzke, aj na intenzite aj na miere kontaktu.
S partnerom aj hej
Ale pri kamošovi moc nie to beriem inak