Uz vela krat som rozmyslal ci to mam povedat niekomu,ako by som mu to povedal a podobne.. ale stale si neviem predstavit ze by som to niekomu povedal. A co vy?
Piste,prosim ty ktory maju... zda sa mi ze je tu akosi vela ludi proti homosexualom
viem si predstavit par priatelov kotrym by som to povedal...hlavne jednemu dievcatu...ale rodicom si to vobec neveim predstavit....a celkovo okolie keby to vie cele... ked si predstavim ako sa jedenmu chalanovy smiala polka skoly ked ani neviem preco si mysleli ze je gay.... najrealnejdie sa mi zda byt v buducnosti odist desi siroko-daleho zo slovenska a mat pokoj...
ja teda keby som mala nejaku inu orientaciu nehanbila by som sa to povedat ked to niekomu vadi je to jeho problem nie moj a poznam vela ludi co su BI a su to super kamosi a aj jedneho metrosexuala a mam ho velmi rada takze neni o com a zevraj najlepsi kamosi baby je gay
aspoň sa nehrajte na tých najlepších .. prečo polovica Slovákov odsudzuje gayov a lesbičky ? túto orientáciu si vyberá každý sám .. vôbec si ani len neviete predstaviť čo dokáže veta " BUZNA " spôsobiť .. prečo sme voči sebe taký bezohladný ? VSCHOPTE SA ! ..
@ashley2 podla mna byt bi nie je nejaka velka vyhra. predstav si ze ta laka cela populacia a nie len muzi/zeny.. potom je asi dost tazke zotrvat v nejakom vstahu
@kissfish hej,nad som tiez uvazoval,ale ludia uz racej pocuju ze je niekto bi to si povedia ze to ma popletene,ked povies ze si gay tak ti povedia ze si chory.( ale samozrejme tai niesu vsetci
ked ta prejde dospivevanie a uvedomis si ze vacsina ludi nestoji za to co sa tvari bude ti to u prdele nerozhlasuj to nasilu .... ak sa niekto opyta odpovedz najdi si niekoho a bud stastny.... tod moja rada .... nie je to take temne ako sa ti to teraz javi ....
moje motto : je lepsie byt nenavideny za to co si, ako byt nenavideny za to ze "si" heterak... proste ja som celkom skoro si myslim prisiel na to ze ma nebavi ... sa pretvarovat a hrat sa naa nieco co nie som... kto pochopil pochopil kto nie a ma s tym problem nestoji za to aby sme pokracovali v priatelstve atd no nie?
Ako no tiež ako sa to vezme... Rodičom som to povedala, kamarátom niektorým skôr väčšine, ako asi tak... Stačilo mi z pretvarovania, a je mi jedno čo si ľudia myslia, bo kto ma pozná vie aká som, a nie to je priateľ, ktorý sa otočí, kvôli mojej orientácii, bo takých ľudí vo svojom živote nepotrebujem... Napr kamoš mi povedal, že je mu jedno s kým spávam, že ma má rád všetci reagovali podobne, proste postoj nezmenili... A niektorý sa dokonca tešili, že poznajú lesbu
ja som to povedal už všetkým...vie to o mne rodina, kamaráti, kolegovia z práce aj z divadla, spolužiaci zo školy...dokonca profesori Vedia o mne všetko, zo začiatku som sa bál to niekomu povedať, no nakoniec som si povedal, preboha, ako najlepšie zistím s kým sa mi oplatí vôbec rozprávať, ked´ ľudí najlepšie prekuknem ked´ im poviem o svojej orientácii? A začal som kamarátmi, potom som to povedal sestre a ocovi, spolužiakom, profáci sa to dozvedeli od slovenčinárky, lebo som písal sloh o sebe a samozrejme ten sloh o mne sa týkal mojej sexuality...takže sa to rozliezlo po škole a nakoniec som s tým oboznámil kolegov v prácia v divadle...úplne nakoniec som to povedal mame a a babke a dozvedeli s to ocovi rodičia. Ľudia, 99% percent všetkých, ktorým som to povedal,alebo sa to o mne dozvedeli od iných ku mne vôbec nezmenili postoj, práve naopak, väčšina z nich sa ku mne správajú ešte lepšie, naše priateľstvá sa zlepšili a môžem spávať s čistým vedomím, že sa neskrývam, že ma ľudia berú takého aký som Možno je to len šťastie na ľudí, stále sa nájdu tí ktorím prekážam a fakt že mám židovský pôôvod a "pokrútenú" sexualitu, zo mňa robí cieľ č. 1 na zničenie... Nehanbite sa za to čo ste a povedzte to všetkým, zbavíte sa tiesne na srdci a získate okolo seba ľudí, ktorí vás budú milovať takých akí ste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a proti homosom nemam nic
a keď už sa pýtaš, ja som to o sebe povedal....
napíš TS-keby niečo...nechce sa mi tu všetko rozoberať vo fóre
pekne povedané
povedal som to svojmu frajerovi a to je asi vsetko