Inšpirovalo ma to švihadlo niekde nižšie, takže... aké povery poznáte? Ja tak teraz rozmýšľam, že vlastne ani neviem, čo všetko sú povery a niekedy sa mi len rozum zastaví nad tým, čomu všetkému ľudia veria. A čomu všetkému možno verím ja a je to celkom i
klasické povery pozná každý.....ja som ale počula, že by sa dieťaťu nemalo dávať meno Damián....neviem, ci vobec este existuje v kalendari, neskumala som to.....ale do chlapca s týmto menom má vraj satanáš ľahký vstup....no čo ja viem ale jedno viem, svojmu synovi by som také meno nedala....
@flagrantine no paráda @purenarcissism ja nie, ja mám pred takými vecami rešpekt....vecami?! smiley: čo ja viem ako to nazvať....poverčivá som dosť, takže neriskujem
@eirea ja že prečo som prestala tak zrazu rásť a čil mi došlo, že to preto, lebo sme na telesnej začali skákať cez švihadlo - 5 cm mi chýbalo do modelky - šľak to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tak klasicky poznám s čiernymi mačkami, rebríkmi, rozbitým zrkadlom atď
@flagrantine na aké meno?