ahojte... vsetci urcite poznate 2 a pol chlapa a v starych castiach chodil Charlie k takej psychologicke alebo co bola. viete co myslim? ak ste videli aj film Lol tak tam tiez taka bola.... ako sa vola presne to povolanie a aku skolu k tomu potrebujem?
psychoterapeut asi?
to je 5 rokov psychológie a potom pár rokov ten terapeutický kurz
(ale nie som si istá, takto mi to bolo povedané pred pár rokmi, takže možno som na nejaké detaily zabudla alebo čo)
v škole by ste mali mať nejakú výchovnú poradkyňu, ktorá takéto veci vie, bež za ňou ona ti poradí najlepšie a presne
Ale to ci myslis ty je normalne sukromny psycholog. Vystudujes psychologiu 5rokov. A potom. Prax vela rokov tusim 10. A potom si mozes zalozit vlastnu ambulanciu.
Rozlisujem pojem povolanie a zamestnanie a chcel som sa vyjadrit. Ale zas tu pridu DUMBledoor s bunnyboyom a budu ma poucat ako nemam pravdu tak nepoviem nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
to je 5 rokov psychológie a potom pár rokov ten terapeutický kurz
(ale nie som si istá, takto mi to bolo povedané pred pár rokmi, takže možno som na nejaké detaily zabudla alebo čo)
v škole by ste mali mať nejakú výchovnú poradkyňu, ktorá takéto veci vie, bež za ňou ona ti poradí najlepšie a presne
O
Narocne..a na slovensku. Nesnivajme