náhodou pár brigád som bol u típka čo ma kombajny a traktory a môžem povedať že by som nemal nemal najmenší problém pracovať ako kombajnista/traktorista na stálo proste ma to neuveriteľne bavilo
@flussica ale čože by som ho plietol veď tak sa to píše
@skinhead ale vážne ... veď treba aj takých každé povolanie treba a kto iný ho môže robiť ak nie ľudia Ak ťa to bude baviť a budeš to robiť kvaltne tak prečo nie
Tak, ak by si bol spokojný s plácou a bavilo by ťa to.. prečo nie. Budúcnosť to rozhodne má, pretože nie všetko sa v tomto ohľade tá robiť automaticky/cez satelit
@zizisko sak nevadi v pohode len otvorim forum a nabehne tema o traktoristovy ..... :/ mozno bola reakcia prehnana ale nedalo mi to ruka sa neudrzala a napisala to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
TRACHTORISTA
A je to super povolanie každý deň budeš s KOMBAJNISTOM na pive...
@zizisko ?
@kakashi4 Mas problem?
@skinhead Aspon by si mal co obrabat .
@encrypt Neplet ho, chudaka (*sex
@skinhead ale vážne ... veď treba aj takých každé povolanie treba a kto iný ho môže robiť ak nie ľudia Ak ťa to bude baviť a budeš to robiť kvaltne tak prečo nie
..kvak..
..kvak..
..kvak..