mno nie som si istý ale jak máš nad 21 a holka pod 15 čiuž náhodou nespĺňa človek skutkovú podstatu pedofílie ale hádať sa nebudem 4 roky mi niekto hovoril že musí byť rozdiel . ale ukite musí mať 15 ak to praskne a nemá 15 bude zle nedobre
minule sme nad tym s babou rozmyslali ze ked chalan ma sex s babou dajme tomu 17 a ta baba si pyta ten sex dajme tomu ze otehotnie ona moze povedat ze ma chalan znasilnil a je to svinstvo ze baba z toho nema postih ziadny lebo ona len povie on ma znasilnil ... ja si myslim ze je to do 18stky zakazane ale niesom si isty moze to byt do 15stky no kazdopadne len budte panny a panici az do 18stky a ked to poviete raz ze ste nemali sex tak vas tam pretiahne omnoho viacej ludi ako ked poviete ze ste mala sex a chcete ho
kazdopadne v tejto dobe sex maju uz 12stky a pritom tie baby lutujem sak ti chalani ich nebudu uz vzrusovat
@axelicek pokiaľ ho holka nebonzne pohoda @sexpatron teda tá posledná veta dosť na sere hej z nich sú potom tie veselšie baby lebo ich už nič neprekvapí a tak..
@axelicek to by bolo tda radosti . táto mládež je proste akčná ja by som tie roky už kludne posúval nižšie však ľudia sú schoopní tak nech si nesú aj zodpovednosť za seba
hroza, ze si to neviete zapamatat a stale musite vytahovat nejake nove zakony, o ktorych ste poculi od babky blazkovej sestry kona.. pouzite google a nehovorte blbiny
pokial viem tak sex 15 s 15 je legálny. Ale sex s osobov mladšiou ako 15 rokov je nelegálne. Ako sex sa chápe aj sexuálne správanie t.j napríklad: Orálny sex, Análny sex, bozkávanie, obchitkávanie atď.
PS: Pokial viem tak pokial má osoba mladšie ako 15 rokov pohlavný stik s osobou staršou alebo mladšou. JE TRESTNE ZODPOVEDNY TEN STARŠÍ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
kazdopadne v tejto dobe sex maju uz 12stky a pritom tie baby lutujem sak ti chalani ich nebudu uz vzrusovat
hroza, ze si to neviete zapamatat a stale musite vytahovat nejake nove zakony, o ktorych ste poculi od babky blazkovej sestry kona.. pouzite google a nehovorte blbiny
Sex dievčaťa pod 15 rokov a chlapca pod 15 rokov -> žiadny súd
sex dievčaťa pod 15 rokov a chlapca od 15 do 18 rokov alebo naopak -> súd a možný trest vo výške 1,5 až 5 rokov
sex dievčaťa pod 15 rokov a chlapca nad 18 rokov alebo naopak -> súd a možný tresť 3 až 10 rokov
sex, pri kt. obaja majú nad 15 rokov -> žiadny súd
Kto v čase spáchania činu inak trestného nedovŕšil
štrnásty rok svojho veku, nie je trestne zodpovedný.
(300/2005 Z.z. § 22, ods.1)
Pre trestný čin sexuálneho zneužívania podľa
§ 201 nie je trestne zodpovedný, kto v čase spáchania
činu nedovŕšil pätnásty rok svojho veku.
(300/2005 Z.z. § 22, ods.2)
Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť
rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne
zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky
až desať rokov.
(300/2005 Z.z. § 201, ods. 1)
@26 už je neskoro, zmaturovala som a výška má od práva ďaleko :/
tým viac bisexuálov bude skúsili chlapa, potom ich to začne nudiť, skúsia ženu a aj tá ich začne nudiť... Potom už môžu j*bať len so zvieratami
PS: Pokial viem tak pokial má osoba mladšie ako 15 rokov pohlavný stik s osobou staršou alebo mladšou. JE TRESTNE ZODPOVEDNY TEN STARŠÍ.
Ale to v PS berte s REZERVOU!