Ahojte, ja som na taketo veci mierny antitalent...a mam fotku, mam jju na pozadi webky, aj vo vnutri webky,ale je to tmave...neda sa dat aby to vnutri bolo priesvitne?? dikyy
a este...ako inak ako vo fotoshoope adobe mam zmenit tu "listu" profil, blo
no pokial to chces aby to bolo vo vnutri priesvitne tak na to je format png. to ked mas photshop tak si to daj ulozit pre web a poton png tam budes mat aj nahlad ako so spravit, no neviem co som ta dobre pochopil ale malo by to tak fungovat
a ked chces zmenit na tej liste pimo tak na pravo by si mala mat one ako to nazvat .. neviem vrstvy ci ako a tam mas ze pismo ... to toho klikes myskou a uz menis pisma asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A stou priehladnostou, neviem ako to funguje tu, ale u niekoho som to videl na webke.
a ked chces zmenit na tej liste pimo tak na pravo by si mala mat one ako to nazvat .. neviem vrstvy ci ako a tam mas ze pismo ... to toho klikes myskou a uz menis pisma asi