Pozerali ste dnes spravy na TV narkóze? Ja som nevidel a bolo tam niečo pre mňa dôležité
Zdar ľudia pozerali ste dnes niekto spravy na markize? Bolo tam niečo ako zakaz emo na škole či čo... nwm presne čo tam bolo lebo aj tí čo videli mi to nevedia povedať... hľadal som to v archíve ale to tam bude až zajtra... Vedel by mi niekto povedať čo t
ee... ak mysliš fyzicky... Volaju ma Avril a smeju sa... ale ja som nastaveny tak že sa mi to vlastne pači ked o mne hovoria.. viem je to ťažke pochopiť ale je to tak.. som celebrita..
Jo... Boolova algebra - základ logických kombinačných obvodov... už som prešiel aj sekvenčné... momentálne sa hrám so statickou RAMkou 32k x 8bit zapisujem do nej program... ručne tlačítkami... neni som blby ako to možno podla fotky vyzera..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@trdelniiiq - nie si prvy ani posledny.. bohužiaľ som chlapec
@etelnair - kľudne urob si... pošli mi jeden exemplár..
a jasné, nejaké drbnuté emo, do žiadnej školy nepatrí, čo sú toto za blbé snahy robiť z vyučovacieho procesu cirkus!
Takže demokraciu a slobodnú vôlu sme zavrhli...
ale to bolo len o existujúcich školských poriadkoch škôl toto, chujovina.