skoda 1ka ze o tebe si to myslia viaceri vraj rad ludi zhadzujes a okomenotovavas a radi sa na tom bavia.... to mi pisali viaceri a inak co zavidis mi nieco????lebo to tak znie s tvojich odpovedi ak mas inteligenciu uz nenapises....
ok, tak idealny nie je nikto a ja uz nehladam idealneho princa, lebo viem, za takeho nenajdem, ale mohol by ho aspon pripominat takto: ze by bol rozumny, ludsky, chapavy, nezny, mily a zdvorily, aby nepouzival v kazdej vete nejaku nadavku od vymyslu sveta, toto ja nemusim, podla to svedci o dotycneho "vysokej" inteligencii, ak nema dostatok slovnej zasoby na to, aby sa vyjadril bez tych hreseni...ale beriem, ak je ochotny sa prisposobit a robit kompromisy, nechcem ziadneho chalana pretvarat na svoj vysnivany obraz, lebo viem,, ze to nemaju radi, ked sa ich snazi niekto menit, ale mohli by sa aspon spravat a vyjadrovat voci tomu neznejsiemu pohlaviu viac milsie a krajsie... a nesmiem zabudnut na tu CHARIZMU, ta je velmi dolezita, z mojho " princa" musi vyzarovat ta jedinecna charizma, ktorou ma jednoznacne ocari.....=0)
to Katkaa12: aj ja som mala take obdobie, ze modrooky blondak a nech je veeelmi bohaty, ale som z toho vyrastla, to ta prejde, ved uvidis, podla mna je to umele a nudne, ale nic proti blondakom s modrymi ocami, ja vas neodsudzujem, ak je tu taky niekto, ja len prezentujem svoj nazor, tak ma za to pls neukamenujte,
nenavidim ke sa niekto spyta tuto otazku,ze akeho chalana by si chcela,alebo aky sa ti paci...kazdy ma iny vkus a vobec nezalezi na tom ci ma modre,zelene,alebo hnede oci ci blond vlasy...kebyze mi pred polrokom niekto povie,ze budem chodit s mojim chalanom by som sa mu vysmiala asi...nieje vobec moj typ,ale proste som sa zalubila taq podla mna na vyzore,alebo niecom taqom ohladom materialnych veci vobec nezalezi...
Takže niečo od -aspoň baby ma tak už volajú od Casanovu - .
Musíš vedieť aký typ je. Určite ma kamarátku tak sa jej na to spýtaj. Miluje nejakú kapelu ? Je romantička ? Ma rada kvety ? , keďže už máš 21 asi - tak rozmýšľaj jasne ešte záleží koľko ma rokov ? , Rada plavé? No podľa toho skús niečo vymyslieť ? Najradšej majú baby keď sú dobíjané,(jasne musíš sa jej aspoň trochu páčiť) keď sú ohurovane keď počujú niečo sladké, keď sú chápané stačí ich len pozorne počúvať a prídeš na to .
–– jasne že ku nejakej rokovej pankačke nemôžeš byť romanticky a pozvať ju na večeru alebo nejakú romantičku pozvať na pankový koncert . Aký musíš byť- sčítaný múdri a odvážny, vynaliezavý .
Ver mi baby sú veľmi krehký a pekný nastroj a veľmi nebezpečný! Takže opatrne
Čo ich dostane? a to chceš vedieť od ktorej teraz ?
Lebo moju : keď ju hodím na posteľ a urobím jej to jazykom
Moju kamošku keď zoženieš lístky na Tokio hotel potom sa s tebou aj vyspí
Moju bývalú keď si vybavil drahú večeru v nejakej reštaurácii a potom zobral do hotela kde bola prichystaná vaňa plna vody okolo vane sviečky + pekná romantická hudba nejaké to vínko bola tam aj tekutá čokoláda- to ju fakt dostalo tak -že sa prvý krát pomilovala
Lol Myslitel...hmm az ti zacinam verit,ze si ten Casanova Si na teba dam pozor
Teda idealny chlap...najnovsie som platonicky zamilovana do Nea- teda Keanu Reevesa, nechapem ako sa mi nemohol pacit Matrix,ina faza... no fajn trocha off topic Ale nie, ja stale cakam niekoho, kto by ma nejak ohuril, no ani sama neviem ako. Take, ze pozorny a mily a podobne, to by teda mohol byt, ale clovek nikdy nevie, mozno nakoniec skoncim s punkacom Peniaze, o to sa vobec nzaujimam, je mi to absolutne fuk, a ohladom vyzoru asi tolko, aby som sa nebala, ze ho zlomim, ked sa ho dotknem
POdla mna idealny chalan nie je ziadny..Nechcela by som mat chalana,ktory nema ziadnu zlu vlastnost,pretoze by som sa pri nom mala stale pocit ze si ho nezasluzim a bolo by to podla mna trochu aj take nudne,neviem.Chalan by mal byt podla mna hlavne urpimny,inteligentny,mily,mal by si ma vazit,v ziadnom pripade neklamat,romanitk...jej
V prvom rade sám sebou, nemam rada pretvarky a namyslených chlapov a nemam rada ked chlap nevie čo od života očakava a čo chce...ked najdem tieto velmi podstatné veci na chlapovi tak ostatok ma už až tak nezaujíma...lebo toto zaujme naviac! a moj drahy ma všetko :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
dakujem, cenim si to,
Musíš vedieť aký typ je. Určite ma kamarátku tak sa jej na to spýtaj. Miluje nejakú kapelu ? Je romantička ? Ma rada kvety ? , keďže už máš 21 asi - tak rozmýšľaj jasne ešte záleží koľko ma rokov ? , Rada plavé? No podľa toho skús niečo vymyslieť ? Najradšej majú baby keď sú dobíjané,(jasne musíš sa jej aspoň trochu páčiť) keď sú ohurovane keď počujú niečo sladké, keď sú chápané stačí ich len pozorne počúvať a prídeš na to .
–– jasne že ku nejakej rokovej pankačke nemôžeš byť romanticky a pozvať ju na večeru alebo nejakú romantičku pozvať na pankový koncert . Aký musíš byť- sčítaný múdri a odvážny, vynaliezavý .
Ver mi baby sú veľmi krehký a pekný nastroj a veľmi nebezpečný! Takže opatrne
Čo ich dostane? a to chceš vedieť od ktorej teraz ?
Lebo moju : keď ju hodím na posteľ a urobím jej to jazykom
Moju kamošku keď zoženieš lístky na Tokio hotel potom sa s tebou aj vyspí
Moju bývalú keď si vybavil drahú večeru v nejakej reštaurácii a potom zobral do hotela kde bola prichystaná vaňa plna vody okolo vane sviečky + pekná romantická hudba nejaké to vínko bola tam aj tekutá čokoláda- to ju fakt dostalo tak -že sa prvý krát pomilovala
.......
.........
..........
atď
Tak rozmýšľaj
Teda idealny chlap...najnovsie som platonicky zamilovana do Nea- teda Keanu Reevesa, nechapem ako sa mi nemohol pacit Matrix,ina faza... no fajn trocha off topic Ale nie, ja stale cakam niekoho, kto by ma nejak ohuril, no ani sama neviem ako. Take, ze pozorny a mily a podobne, to by teda mohol byt, ale clovek nikdy nevie, mozno nakoniec skoncim s punkacom Peniaze, o to sa vobec nzaujimam, je mi to absolutne fuk, a ohladom vyzoru asi tolko, aby som sa nebala, ze ho zlomim, ked sa ho dotknem
nooo tak musi ma niecim oslovit...mozem kludne povedat, ze na vyzore nezalezi ale (skoro) vzdy ten prvy dojem urobi vyzor...
no ked chlapec nevie povedat jednu komplet vetu bez vsuviek ako su ehm ...hmmm. a podobne tak moze pre mna za mna vyzerat ako NEVIEM KTO...
no ale aj tak som veeelmi narocna lebo moje poziadavky splna len jeden mozno dvaja
heh pokial vyzeras aspon trochu k svetu tak staci ked sa na neho usmejes a netreba stim robit ziadne radia