Chcete sa niekam zaregistrovať len vás nenapadá meno a nechcete hocijaké Myslíte že je velmo škaredé použiť známeho nick? oznámkujte od 1 do 10 popíšte aj prečo .. privlasnili by ste si známeho nick a zaregistrovali by ste sa na nejakej stránke?? poved
ked si nevies vymysliet nick daj si nick Sirup, to je univerzalny
ale inac ked si nevies vymysliet nick musis byt na tom velmi zle
alebo pouzi nejaky random name generator, ti vygeneruje meno pre elfa, pre boxera, pre trolla, pre nacistickeho pohlavara, pre hocico co si vyberies, aj pre kokota
@muf chcel som sa len dostat k veci ze kopirovat niekoho je pekne trapne kratdnut napady na ktorych si dal clovek zalezat..chcel som roozobrat tuto temu..
nasiel som nieco vynimocne a malo to pre mna cenu.. lenze jeden blbecek si to len tak zobral co ma nastvalo nemam potrebu niekoho kopirovat som dost kreativny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale inac ked si nevies vymysliet nick musis byt na tom velmi zle
alebo pouzi nejaky random name generator, ti vygeneruje meno pre elfa, pre boxera, pre trolla, pre nacistickeho pohlavara, pre hocico co si vyberies, aj pre kokota
nasiel som nieco vynimocne a malo to pre mna cenu.. lenze jeden blbecek si to len tak zobral co ma nastvalo nemam potrebu niekoho kopirovat som dost kreativny